Bara några få ynka veckor kvar nu...

I veckan har jag haft min praktiska examination på praktiken som ingår i NKSE: Jag hade en som gick bakom min rygg i några timmar. Under dessa timmar fick jag sköta om en patient, motivera alla val jag gjorde, berätta vad jag gjorde och varför. Sedan fylldes ett formulär i med en himla massa delar, i formuläret står vad som ska uppfyllas. Min examinator fick berätta för AKA:n vad jag hade gjort och hur det gick. Sedan skulle de prata ihop sig ett tag innan jag fick min bedömning. De sa att de var självklart att jag skulle bli godkänd. Så det gick ju verkligen superduper bra!! :) Nu är det bara slutbedömningen kvar, den kommer att vara om cirka 4 veckor. Så exciting! Om 4½ vecka är jag sjuksköterska. Visserligen lär det väl ta nån extra vecka innan min legitimation kommer. Men hur underbart är det inte? :)
 
Förra veckan var jag och en som jag åkte med från piteå i diket. En rejäl avkörning, en snurr innan vi landade i diket. Men det gick bra, det gick bra för oss och för bilen.
 
Idag har jag bakat bullar, saffransbullar med mandelmassa, russin och kanel. Det var en jävlig deg och den gick verkligen inte att få till något som likande bullar innan jag satte in "bullarna" i ugnen. Men då de var gräddade såg de riktigt fina ut. Hoppas de smakar lika bra också! Hade tänkt att jag och Viktor kunde äta bullar till vår pysselkväll ikväll! :)
 
 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0