Underbart.

Tiden flyger iväg och redan nästa vecka är det dags för mittbedömning på slutpraktiken och veckan efter det är det dags för den praktiska delen på NKSE :) Så spännande! Fick tillbaka resultatet på den skriftliga delen på NKSE och vet ni?? Jag klarade den! Jag hade kunnat sätta mitt högra pekfinger på att jag inte hade klarat den, men se på fan. Det betyder alltså att jag inte behöver göra någon mer salstenta för att bli sjuksköterska. Om bara dryga sju veckor ska jag vara färdig med utbildningen och kan då titulera mig som legitimerad sjuksköterska. Tänk att kunna svara i telefonen på avdelningen och kunna kläcka ur sig "Hej, avdelning xx, Ida SJUKSKÖTERSKA". Just nu är jag lite kluven då jag svarar i telefonen. Kan ju inte säga att jag är undersköterska och inte kan jag svara sjuksköterska heller, det blir istället "avd xx, Ida". Skulle ju kunna säga "avdelning xx, ida sjuksköterskestudent", men det blir ju på tok för långt att säga och tungan hinner nog slå flera dubbelknutar innan dagen skulle vara slut. Att kunna svara i telefon och sedan säga en titel på vad man är, det känns som en bekräftelse. Snart är nog den dagen här :)
 
 

"Välkommen till sista kursen på sjuksköterskeprogrammet"

Jag och Viktor har varit på dans ikväll. Missade kursen i söndags då viktor var sjuk... Men nu har vi tagit igen lite så vi är förberedda till söndag! ;)
 
Annars påbörjade jag sista kursen på sjuksköterskeprogrammet igår. Tänk att dessa tre år trots allt har gått så fort, fastän denna sista år mest har varit skräp. Det verkar dessutum vara flera klasskamrater som håller med mig om att detta sista år har varit sjukt tungt. Men nu närmar det sig verkligen verkligen ett slut!! Vår C-uppsats är reviderad det som examinatorn ville och är åter inlämnad för att bli rättad och förhoppningsvis ska det räcka nu. Väntar även med spännning på resultatet på tentan jag skrev förra veckan. Hoppas hoppas hoppas verkligen att det gick vägen!!

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0