FUCK'N AWESOME

Still awake, trots att jag vaknade så sjukt tidigt i morse.. Känner mig mer förkyld nu än vad jag har gjort tidigare idag.. Näsan är täpp.. Men halsen känns ungefär lika.. Usch. Inte har jag tid med att bli sjuk! Nej Nej!!!
Blev hur som helst ingen träning ikväll, sjukdom = vila..Hojja...
Ikväll har jag börjat med lite nya saker som kommer att ta plats i mitt liv, det kommer att bli lärorikt och jag ser mycket fram emot vad som komma skall. Känns superbra! Verkligen!

Funderar starkt på att ta en vaaarm och lång dusch.. eller kanske ett bad. Skulle sitta jävlat underbart. Stackars stackars stackars lilla sjukligen jag.. uh...

Har förresten sytt nya gardiner till mitt kök idag. SÅ JÄVLA FINT DET BLEV! Sjukt nöjd tjej!!



Good morning sunshine!!

Klockan är fem och jag är jävlat klarvaken. Något är fel.. Men kunde inte somna om. Har sovit otroligt dåligt i natt. Ytligt och väldigt lite.. Vet att jag kollade på klockan nån gång efter elva sista gången innnan jag somnade. Hade varit vaken ett bra tag innan jag faktiskt beslutade mig för att ge upp mitt snurrande och stiga upp istället. Så jag har faktiskt varit vaken ett bra tag... hojja..

Lite dåligt i halsen har jag också. BLÄ. Jag har inte tid med sådant. Väldigt väldigt tveksamt om det blir nån träning ikväll.... suck..


Man kan ju inte göra annat än att spricka upp i ett stort leende




Det är fan inte lätt...

 


Utan måsten är det lättare

Älskade brevbärare. You made my day!

Just varit ute på promenad med Josefina! En kort men härlig tur blev det! Alltid bra med frisk luft! Nu orkar jag nog kanske ta tag i något som bör göras.. Men sådana måsten är alltid svåra att motivera sig till.. Åja, det finns inget annat att göra egentligen. Kanske jag borde vända på det, kanske det blir lättare då?
Vi tar om det: Nu ska jag göra sådant som egentligen inte måste göras, men jag gör det ändå! -Hm, ja. Det känns faktiskt redan lite lättare att sätta igång!


Energi till tusenfemhundra, minst!

Hah, vilken träning det blev ikväll alltså. Vi körde på i två timmar. Mehe. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Men det var nog länge sedan jag skrattat så mycket alltså. Haha. Mina skrattgropar har nog vuxit sig till minst dubbla storleken och jag kommer antagligen att ha träningsvärk i alla skrattmuskler i min kropp imorgon.
Sen kom Micke med en lösning ifall hela världen skulle bli utan ström "sätt Ida på en cykel så får hon skapa energi till hela världen". Vet lixom inte om jag råkade vara extra energisk ikväll eller vad det handlade om. Typ kärnreaktor? Eller duracell-kanin? Äh, det bjuder jag på. Jag ÄR sån. Egentligen.

Sen fick jag veta av en såååå jäkla kul sak ikväll. Taggad taggad taggad! Detta kommer att bli så superduperhimlajätte bra alltså! Yes box! Åhh! Som jag LÄNGTAR! Kan knappt bärga mig tills det sätter igång. Jävla bra alltså!

Har just ätit kvällsfika efter träningen.. Kändes som om jag hade ett stort hål där min mage i vanliga fall brukar finnas.. Men nu har jag fyllt upp hålet, kanske alldeles för snabbt, men det fanns lixom ingen hejd. Men glad är jag för det ändå!


Lite nytt!

Nu har jag gjort lite nytt på bloggen! Det är himla kul att mixtra på med inställningar, koder och sådant. Byta ut det, lägga till det, ändra det... Och se vad som händer! Har i alla fall ändrat lite nu, vissa mindra och vissa lite större.
Vad tycker du?

Det tar ju dock en himla tid då man inte riktigt kan.. Men tiden går snabbt... alldeles för snabbt. Nu är det bäst att jag göra lite nytta istället!


... and I'm feeling good...

Seppo flyttade hem igen i måndags, så nu är jag all alone igen. Saknar ju den knäppisen ändå! Han är ju för söt ändå, trots att han lider av hjärnspöken och är allmänt knäpp ibland.. Men världens sötaste!

Igår fixade jag och min mor det sista i min sovalkov, eller som jag kallar det, mitt sovrum. Fixade en "sänggavel", skruvade upp lite hyllor och så. Blev superduperfint! Hade tänkt visa nån bild på resultatet, men min kamera tycker att det var för lite ström kvar.. Så det får bli en annan gång!

Idag har jag hunnit med föreläsning på förmiddagen, promenad med Josefina på eftermiddagen, precis innan det började snöa - det kallas för tajming och sedan har min far varit förbi och fikat lite! Mys!


Kan det vara så att det finns närmare än vad du tror?

Har haft allas våra Seppo hemma hos mig sedan förra måndagen, har haft fullt upp och inte orkat blogga nå..
Hade tenta i fredags, kändes ändå ganska hyffsat måste jag säga. I torsdags var jag på IKEA med min mor, fyndade mycket fina saker! Jobbade hela onsdagen... Tisdagen var en dag som började halv sex på morgon och slutade inte förrän vid nio på kvällen. Jag var död då jag satte mig i soffan den kvällen. Länge sedan jag var så knäckt alltså...

Nu börjar det snart vara dags för ett nytt kursintro! Kul!

Tur han är söt...

Tempus fugit

Har varit ute på en härlig promenad. Nu bör jag återgå till plugget, tenta på fredag.. Förstår inte, jag tycker jag har tenta hela tiden.. Eller är det så att tiden går väldigt snabbt?

Tiden går snabbt, det är bara så det är...
Saknar dig darling!

NNM i Fauske

I helgen har jag hängt med till Norge för att vara lagledare till två danspar. Så kul vi har haft! Helt great alltså! Vi åkte vid tre på fredag eftermiddag, stannade och åt på Harrys i Arjeplog. Jag tog kycklingvingar. Mona trodde att jag dog, fick världens hicka för att de var så starka.. Haha. Men gott var det! Sedan sov vi över i Vuogga i mammas barack. Lördag styrde vi kosan mot Fauske och NNM/"för-VM". Mina dansare skötte sig bra, de kom trea och fyra, så jag var en glad lagledare!
På vägen hem stannade vi åter i Arjeplog på Harrys och käkade, tog denna gång ribs. Så gott! Mumma!! Men kladdigt!
Var hemma vid två på natten.. Somnade bums och vaknade ett på söndag. Visste inte att jag kunde sova så länge...


Candy girl

I veckan har de billigt lösviktsgodis på ICA, igår var dagen då jag skulle handla. Alltså, lyckades handla EXAKT ett kilo. 1000 gram, inte mer och inte mindre. Så jäkla bra jag var på att plocka ihop godiset. Helt sjukt. Haha.
Mia var här och hälsade på igårkväll, vi drack te, åt godis och surrade massor. Så himla kul det var! Men jag vet inte om min mage tyckte det var lika kul med allt godis.. Finns det ett halvt kilo kvar nu så är det bra.. Men jag tvivlar ju starkt. Dock hade jag laddat för denna godispåse länge.. Igår var det bara rätt dag. Så JÄKLA GOTT!!!

I eftermiddag ska vi åka upp ett gäng till vuogga och sova en natt för att sedan fortsätta till Fauske. Jag ska nämligen vara lagledare på en "för-vm" tävling. Så himla kul. Kommer att bli grymt!

Nu sitter jag med kaffekoppen och min smörgås i högsta hugg, ska återgå till det nu!



3,6 kilo ost!

Kom och tänka på en sak, tidigare har jag nämnt mitt behov av ost.. Eller hur mycket ost jag faktiskt käkar.. Efter jul köpte jag två jul-edamer alá 1,8kg styck hem till mig (extrapris!! vad gör man?!?).. Ehum, måste erkänna en sak.. Dessa 3,6kg ost är faktiskt slut och har varit det ett tag.. Fuck. Jag har alltså ätit upp all denna ost på cirka en månad.. Jag tror det är något fel på mig.. Oh my god..

Fick förresten ett lustigt MMS igår då jag var på zumban från ett okänt nummer.. Det var en enorm svarthyad man med en ennu mer enorm snopp... Vilket skämt alltså.. Men brydde mig inte mer om det. Ikväll ringde det en man/kille från detta nummer och ursäktade att jag hade fått denna bild, det var visst några av hans jobbkamrater som hade tänkt vara skojiga.. och då hamnade bilden hos mig. Vet inte ens vem denna människa är, och hur fasen hade de lyckats knappra in just mitt nummer??!? Haha, men han lät då att skämmas då han pratade, stackare...

Nae, nu är det bäst att jag går och knyter mig. En ny dag väntar imorgon.. Med allt vad det innebär..


Doctor House

Igår var jag och Berra och hälsade på Jessika och Milton. Det var riktigt trevligt. Vi fikade och surrade. Sedan jobbade jag en kväll på hemtjänsten.
Idag har jag suttit och skrvit på förmiddagen, har seminarie imorgon och ska ha klart en rapport till fredag. Det gäller att ligga i! Har även hunnit jobba några timmar idag också. Bra med slantar!

Det har varit riktigt kallt några dagar nu.. Jag känner att mina knän och fötter inte gillar det. Om än jag faktiskt gillar vintern bäst så gör inte min kropp det.. Jag är i lite konflikt med mig själv. Hade varit underbart att vara i ett varmare land nu då det är som kallast, så slipper jag kanske ha ont... Men men, det finns dem som har det värre..

Nu väntar House!!


Sjukt trevlig kväll!!

Nu är jag hemma från bowling/vuxen-festen med dans draget. Det har varit superkul ikväll! Verkligen super duper kul! Nu sitter jag med lite kvällsfika.. eller kanske nattfika.. innan jag ska gå och lägga mig.. Bara -32,2 nu. Härligt!
Vi träffades allihopa som skulle på festen på galaxen först, med lite lekar, snacks och dricka.. Sedan blev det skoprovning och träning. Middag med diverse tillställlningar. Vilka knäppisar vi har i föreningen, vad jag älskar er!! Sedan blev det bowling, för nästan hela slanten. Andra slanten gick till baren... Hihi.
De två bästa kvinnorna och männen fick mötas i final vid tolvsnåret, jag var en av de bästa kvinnorna. I finalen vann jag och fick försvara mitt titel som kvinnlig bowlingmästare i föreningen. Vi har haft en bowlingkväll tidigare, då blev jag också bowlingmästare. Så himla kul! Haha.

Nu är det en trött tjej som alldeles snart ska krypa ned under täcket! Sova en ljuv natts sömn för att sedan ta tag i morgondagen.

Hoppas ni alla andra också har haft en bra kväll och att ni inte har frysit bort!!!


With every great love...

 

 


Jokkmokk tur och retur!

Det blev så att jag var chaufför till jokkmokk igår. Vi åkte kring halv sex från älsvbyn, sedan blev det diverse stopp på vägen. Kände mig sjukt hungrig då vi kom till Kåbdalis, så då stannade vi till och käkade där innan vi fortsatte upp till Jokkmokk. Det var en sjukt kall kväll igår, jag tror nästan att helvetet skulle ha kunnat frysa till is.. Helt sjukt! Mina fötter och min näsa. Oh my godness.. Men de fungerar och verkar ha klarat sig bra trots den kalla kvällen igår..
Var hemma igen kring halv två. Gick och la mig på en gång och somnade omedelbart bums.

Blev väckt av min syster vid åtta, "sover du?!?", -Ehm, jaa.... Gick och la mig igen och somnade om.. Det blev inget kalas för min systerdotter idag, aningen kallt.. Det får bli en annan dag helt enkelt.

Som sagt, det är kallt ute idag. Jag var rastlös. Hittade en kupong med ett gratis träningstillfälle så jag gick till gymmet. Så underbart! Love it!

Ikväll är det bowlingfest med dans draget som gäller. Kommer bli superkul! Lekar, mat och bowling. Yes box!

Moster och hennes älsklings flicka! <3


alldeles alldeles underbart!!

Jag lyssnade på Christer P3 för ett tag sedan, ämnet för den dagen var om man hade träffat sin partner på något ovanligt sätt. Denna Anton skulle jag kunna lyssna på tusen gånger och tusen gånger igen. Helt underbart alltså. Jag trodde först att han drev med radiolyssnarna. Men alltså.. Det gjorde han ju inte. Det är ett MÅSTE att höra dessa ljudklipp! Det är bara så. Det är nästan så att det hör till allmänbildningen!

Längst ned på sidan finns ljudklippen. Lyssna på dem, du kommer garanterat inte att bli besviken!

Anton fick kärleken med posten

 


Det går bra nu

Fick resultat på socialpsykologi-tentan under förmiddagen idag, fick VG på den delen också. Nöjd tjej!! Meeeen jag känner mig inte sådär hysteriskt glad som jag kunde ha gjort. Jag är bara en sån som inte riktigt gör det. Det är kul med bra betyg, men jag lägger det bakom mig lika snabbt. Kändes ändå inte sådär jätte fränt, men nöjd är jag! Ofc!! Jag önskar bara innerligt att jag uppskattade sådant mer än vad jag gör...
Nu är det bara ladda om inför nästa tenta.. den 17 februari smäller det. Dags att börja se över litterturen ordentligt snart då kanske..

Har i övrigt jobbat idag på hemtjänsten. Älskar "gammel-folke". De är så härliga!

Ikväll ska jag eventuellt vara chaufför till ett partysuget gäng! Blir inte det av så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..

Om någon skulle ha missat att det är lite kyligt ute så kan jag ju berätta det för er en gång till, det är kallt ute idag. Min termometer visade minus 34 då jag gick till jobbet i morse.. Nu är det bara minus 28.. Snart blida och takdropp!


Bra jäkla vecka

Nu var det länge sedan jag skrev något.. Har bara inte haft lust och tid.. Eller tid har det nog funnits.. Men inte orken.
Tänkte i alla fall uppdatera läget!

Förra veckan vann jag ett presentkort på Vårdväskan, sjukt kul! De har lite olika "sjuksköterske-prylar". 300 kronor. Så lite fick jag ju i alla fall. Slängde iväg en beställning igår, så sakerna borde komma imorgon. Som jag längtar. Ska bli kul att packa upp då paketet kommer! Kanske slänger in en bild på vad jag har handlat mig också.

Har även fått min jäkla-skit rapport GODKÄND. Ännu en sak som är ur världen. Idag fick jag veta att jag fick VG på utvecklingspsykolgin, "gubbarna och deras teorier" som jag brukar kalla det. Helt otroligt. Hade egentligen tänkt börja läsa lite för omtenta. U.n.d.e.r.b.a.r.t. Nu väntar bara resultat från socialpsykolgin.. Borde komma idag eller imorgon.... hojja! Spännande! Hypertension, det är ordet då man ska kolla resultat... Ho ho...

Har jobbat som förskoleklass-fröken några dagar också.. Så underbart söta barn! Imorgon blir det hemtjänsten. Från ung till gammal. Tänk vilka erfarenheter man får sig!

 


Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0