See heaven’s got a plan for you.

Har brännt av ett pass på gymmet med Sofia nu på morgon! :) Härligt! Klockan 6.00 körde vi igång. Det blev bra och jag tror att det kommer att kännas i min kropp senare... Nu har jag hunnit duscha och äta frukost. Då återstår bara lite pyssel här hemma och sedan ska jag på praktiken, har kväll ikväll :)
 
I helgen har vi flyttat mormor till Nyberga. Det blev så fint på hennes rum. Helt säker på att hon kommer att trivas, Hon kommer nog mest troligt hem från sjukhuset idag också, då bär det av direkt på nyberga! Super!
 
 

Vi har vingar av guld och vi ramlar omkull.

Har varit förbi min far ikväll. Vi har sett Crocodile dundee varvat med Pluras kök. Plura är ju för härlig! Haha. Vi har även kvällsfikat lite, syltfläsk, smörgås och äppeljuice! Såååå gott alltså! Syltfläsk ska jag börja handla som smörgåspålägg! MUMS!
 
Har även fått mig lite elektrikerprylar så jag kan ordna klart med mina lampor som ska hängas upp... Så fort de är fixade, kommer bli awesome! ;)
 
Kändes kallt då jag skulle cykla hem, och inte undra på det. Det var ju till och med frost på min sadel. Buurrr... Tur jag tog vinterjackan ikväll! Annars hade jag nog frysit till en isbit. Hua.
 
 

Fyra äpplen(s) eller.... en grön gubbe?

Fan. Det är inte lätt hur jag ska göra med min telefon. Den funkar ju precis som den ska men skärmen är ju riktigt jäkla bad. Ska nog fundera ett tag till och kanske kolla hur min självrisk ser ut på drullen.. Om det ens är värt :)
 
Jag och mor har stökat på hemma hos mormor under eftermiddagen. Men efter några timmar blev vi sååå less så vi for och åt och sedan begav vi oss ut i svampskogen. Men det blev inte mycket till svamp där inte.. Hittade bara lite tallsopp en björksopp och tre maskätna karl-johan... Sen fanns det rätt så mycket pepparriskor, men nå sånna plockade vi inte :)
 
 
 

Idag håller vi alla tummar!!

Vilken otroligt fin höstdag det är idag! :)
Jag sov ända tills klockan ringde i morse,hade ställt den på 9.30 så jag skulle kunna möta upp Sofia på gymmet, men kände att min hals kanske inte är riktigt riktigt kry än. Så jag tar en vilodag idag också... Får satsa på nästa vecka istället! Med halsar som kanske inte är helt ok är det förjävla dumt att chansa!
 
Nu hade jag tänkt mig iväg och se hur det går för mor. Hon är hemma hos mormor och packar, manglar och märker upp kläder. För på måndag ska mormor få flytta på nyberga! :) Det kommer nog bli jättebra och hon kommer förhoppningsvis trivas jättebra!
Mormor ligger just nu på PÄS, hon hade svimmat på dagverksamheten... Men hon verkade ändå ganska kry då jag hälsade på henne igår!
 
Kan hända att jag svänger in på radiohuset också en sväng.. Min telefon känns inte allt för rolig.. Ärligt talat...
 
 
Jävligt sprucken skärm...
 

Just hold me baby and I'm in ecstasy.

Har varit ute på roadtrip med Sofie och Hilda ikväll. Vi har nog varit nästan överallt tror jag... nybyn, sörstrand, vistträsk, lillträsk, byn, sikfors.. byn... Typ 25 mil sammanlagt och de enda djuren vi fick se på hela kvällen var två älgar som stod på en äng och en hare som verkade en aning suicidabel, men ändrade sig i sista sekund.. Har varit trevligt :)
 
Nu har jag ätit lite kvällsfika... Imorgon hade jag tänkt vara kry i min hals och träna med Sofia! Jåpp!
Näni.
 
God natt.
 
 
 
 

This will be great!

Praktken rullar på! Det går bättre och bättre för varje dag, då man kommer in i deras rutiner, hur de dokumenterar och så vidare... Har haft min halvtidsdiskussion idag. De tyckte att jag skötte mig och att jag skulle fortsätta på samma vis som jag har gjort :)
 
Fick åka hem tidigare idag. Redan klockan 14! Så himla skönt! Vet ej vad jag ska hitta på ikväll... Får väl se vad som dyker upp! :)
 
 
 

Ibland går allt bara så himla långsamt...

Nu är det bara en dryg timma kvar innan jag ska ge mig iväg på praktiken. Ska få åka in till Piteå med Linda då hon ändå ska jobba kväll ikväll :)
 
Har hjälp Alice att flytta lite saker nu på morgonen och sett en massa bilder från hennes otroliga vandring. Såg helt underbart ut! Hann även slänga i lite färg i håret innan vi började flytta. Blev mycket fint! Fräääscht! :)
 
Känner mig en aning förkyld, trött och lite smått hängig.. Men nog vet jag att det ska ordna sig någon gång. Men jag gillar inte att vara såhär lite småsjuk. Ska de va så kan det lika väl vara ordentligt tycker jag!!
 
Nae, nu är det väl bäst att jag tar tag i lite disk och annat här hemma.. Ser inte allt för roligt ut..
 
 

VÄLKOMMEN HEM!!

 
 
Jag har saknat dig, vännen! <3
 

And just shake me till you wake me from this bad dream.

Jag for hemifrån 5.30 och var hemma igen 20.50... Vilken lååång dag det har varit idag..
 
Har varit på praktik hela dagen, då bussen kom till älvsbyn igen gjorde jag ett stopp hos mor för att slänga i mig lite mat och sedan direkt till NBV där vi skulle ställa i ordning för tjejgrupp.. Det blev en trevligt kväll, men attans vad trött jag klänner mig.. och halsen spökar.. BLÄ!
 
Har förresten sovit så himla dåligt i natt.. Vaknat massor av gånger, snurrat och snurrat.. Blir en tidig kväll ikväll känner jag...
 
Imorgon är det praktik igen, men då ett kvällspass!
 
Have fun.
 
 

Du vilar här på mitt bröst. För mig är du livet, men jag tar dig för givet.

Livet känns bättre.
Jag la mig på golvet och sov en stund. Sedan har jag varot och träffat Linda, vi har planerat för morgondagens tjejgrupp som skall hållas. Hoppas nu att det dyker upp några som vill umgås med oss! :)
 
Känner mig en aning mer taggad för morgondagens praktik också. Det blir nog bra detta...
Varmt och skönt har jag hemma också efter att ha eldat hela eftermiddagen! Tråkigt att det ska regna så himla mycket ute. Önskar mig uppehåll imorgon.. och resten av veckan för den delen!
 
 

Det är faktiskt så att jag saknar det.

Har jag fått något gjort under eftermiddagen? Nej.Jävla helvete. Känner att jag kanske går och lägger mig under täcket och aldrig kikar fram igen. Eller så kanske jag intar spikmattan.
Sjuuuuukt omotiverad är jag. Det är praktik imorgon igen, och resten av veckan för den delen. Personalen är jättefina och det går väl ändå ganska bra trots att jag bara varit där två dagar, inte riktigt kommit igång än.. Men fy fan.
 
Det enda vettiga jag har gjort är att jag har gjort upp en eld i min kamin, så nu är det härligt mysvarmt hos mig, och sedan har jag lagat mig lite riktig mat för en gångs skull. Ungsbakade rödbetor och stekt korv. Det är bra för att vara jag, blev lite matlådor också. Bäst! Men blev jag på bättre humör efter maten? Svar: Nej. Då är det något annat som är på tok, -inte mitt blodsocker denna gång...
 
Här är mina nya kläder i alla fall! :)
 

You have to prove it for her.

Wooopsiiiss.... Har handlat mat. Gick sedan in på mim för att handla ett par byxor jag lagt av. Men hoppsan. Det slank visst ned lite mer också, nu kommer jag vara höstfin! :) Like it! Farligt att gå in där då Alexandra jobbar.. Eller, Farligt för plånkan men kul för garderoben. Jå.Finns ju hur himla mycket fint som helst i affärerna nu! :)
 
Kommer kanske en bild på mina fynd senare, hade helt slut batteri i min kamera..
 
Nä, nu tror jag att jag ska ta och göra nå vettigt.. Typ renskriva lite föreläsningar kanske...
 
 

Rallycross, festligheter och en söndag i lugnets tecken.

På morgon har jag varit och tränat med Sofia! :) Klockan 6.00 körde vi igång. Härligt pass! Alltid kul att träna tillsammans med någon!
 
I helgen har jag hängt med till Lycksele på rallycross. Var trevligt! :) Bra väder var det också, synd bara att det skulle blåsa som fan.. Viktor kom tvåa i A-finalen! Det tyckte jag var bra gjort! Men det var visst någon annan som tyckte det kändes mindre bra... Hur som helst var det kul att hänga med!
 
Efter hemkomsten på lördagen så blev det fest hemma hos mig och sedan utgång på challenge! Blev en helt awesome kväll med härligt folk! :)
Gårdagen blev dock mycket mycket mycket lugn.. Sett på tv.. Sett på film.. Hm. Ja. Ätit lite.. Sen tränade jag på kvällen. Det gick bra, jag och Micke körde på. Men det är den där jäkla tekniken som inte riktigt sitter där den ska. Men fy fan för den som ger sig. Jag tror snart att jag fixar det! :)
 


 

Ibland blir det ju helt enkelt inte riktigt som man hade tänkt sig, -vardagen i ett nötskal.

Har varit en lugn dag idag... Har varit på på lunch/fika-date med Emma. Den pinglan drar ju iväg till Umeå idag för att bosätta sig där en tid framöver, antagligen på obestämd tid. Det var trevligt med lunch och en massa snack! :) Vi hann även fördriva en massa tid i en del affärer. Har handlat godis på ica, de har ju superduperbra pris, 3,90kr/hg! Bäst att passa på!
 
Ikväll ska jag följa med till Lycksele på rallycross! Bara hålla tummarna att det kommer att gå bra imorgon! :) Blir kul med en liten utlfykt!
 
Förresten så kraschade min telefon igår. Jag fick rekomendationen att köpa en ny, damn... Inte vad jag hade planerat nu...
 
Nu tror jag att jag ska ta mig en pn. Känner att det skulle vara alldeles underbart!
 
 
 

Längtar.

Trött. Har varit på min praktik i veckan. Blir nog bra, bara man kommer igång med alla rutiner och sådant. Har ju tre veckor på mig att komma igång! :)
Tack till bästa Linda och Tobias för att jag får checka in hos er, då jag jobbar kväll. Underbart! :)
 
Nu sitter jag och kikar på lyxfällan, har tänt ljus och gjort upp en brasa i kaminen. Mys!
 
 

Tröstshoppat jultidningar.

Har varit ute på svampjakt ikväll, gick inte alls bra. Såg typ bara tre stycken, tre pepparriskor, och de vill jag inte plocka.. Så jag och mor körde till Nybyn istället och tröstshoppade lite jultidningar :) Klart att moster sponsrar favorit-systerdottern!
 
Var iväg på gymmet en sväng tidigare också, gick väl hyffsat ändå. Körde på cykeln en timma och sedan lite ben på det. Kändes härligt! :)
 
Imorgon ska jag ju till Piteå och börja min praktik, bussen går 11.50. Hade tänkt hinna med ett pass på också plus en promenad med Josefina :) Sedan ska jag sova hos Linda och Tobbe till på torsdag, skönt att slippa fara hem sent och åka tillbaka innan man knappt hunnit somna.. Känns det som i alla fall..
 
Mosters fina flicka! :)
 

Hey you.

 
 
 
 

Livet är fan inte serverat på en bricka av guld.

Jaa, vad ska man säga... Vissa människor verkar ju leva i en drömvärld. Väx upp! Jag kan nästan faschineras av vissa människor, fattar inte alls hur deras hjärnceller samverkar med varandra. Det verkar ju vara kortslutning någonstans på vägen, eller kanske någon feldragning efter vägen...
Skrattretande
Ironiskt
Kan inte göra annat än att le åt dem. Ett riktigt hånflin.
Man kan inte bete sig hur som helst.
 
Vill man verkligen något, då får man fan visa det och kämpa för det.
Livet är inte serverat på en bricka av guld.
 



I'm so happy for what I've got! You are all so wonderful.

Middagen igår var helt awesome! :) Frida bjöd på inbakad fläskfile, rotsaker i ugn och en underbar svampsås till varmrätt och till efterrätt bjöd hon på nån form av cheesecake med digestivebotten, god vit "kräm", hallon(?)kräm och bär. Eftersom min mage är lite som den är så fick jag fläskfile som inte var inbakad och likadan efterätt men utan digestivebotten. Så himla gott det var och så duktig Frida är på att laga mat! :)
Och vilket hus sen! Wooohooooooow!
 
Idag har jag hunnit bläddra genom paltbladet, dammat av mattornam dammsugit och gjort ett försök till att montera fast lyse på min cykel. Gick inte superduper, hållarna till lyset passade inte riktigt på min cykel, mitt styre var för tjockt och "sadelpinnen" var för smal.. Antingen är det min cykel som är onormal eller så har jag fått tag på konstiga lysen... Whatever, det passade inte i alla fall..
 
Nu har min hyresvärd just varit och plockat ned lysrören i köket och ska handla nya! :) Snart kommer jag se hur mycket som helst!! :D
 
Ciao. Have a beautiful day!
 
 

Blondin med björnfrossa.

Natten till idag har jag hunnit drömma så många konstiga saker. Helt skilda har de varit, inget alls samband mellan dem. Bland annat har jag drömt att jag blev blond (fasen så gräsligt det såg ut på mig, tror nog att jag behålla min bruna ton ett tag till), jag har blivit jagad av en björn i vattnet. Vi satt på en badflotte och åt hamburgare då björnen hoppade i vattnet och började simma mot oss, så vi kastade i hamburgarna i en förhoppning att björnen skulle nöja sig med det, men icket! Han började simma efter oss. Men som tur var hann jag inte drömma klart, blev väckt av en telefon. Men pulsen var hög då jag vaknade... Björnmat.. Nästan så man får frossa!! Huuh...
 
Nu väntar jag bara på att klockan ska gå så Emma och Sofia snart kommer och hämtar mig med pärlan och vi kan styra vidare mot Frida! :)
 

And my heart goes boom boom boom.

Träningen är utförd. Nu sitter jag och pysslar på med lite skola, tvättmaskinen snurrar också på. Fasen, det känns som om jag tvättar heeela tiden. Det är nog kanske inte så, men det känns ju så... :)
 
Det gick sjukt tungt att träna till en början, kände mig slö och lat. Men jag kämpade på ändå och kroppen tycker ju att det är så skönt när det är klart! Idag var inget undantag, It felt wonderful! Känner på mig att det kommer kännas i kroppen imorgon.. Men det är ju som det ska vara! :)
 
Få se nu, jag ska nog kanske fortsätta med lite skola.. Kanske. Hm. Typ.... Men först tror jag att lite paus och en kaffekopp skulle sitta fint!

Yeah, we go higher than high, Until we kiss the sky.

Bästa kvällen på länge igår! :)
 
Nu har jag just ätit min frukost, sitter och surplar på mitt kaffe nu. Underbart med kaffe på morgonen. Smakar ju allra bäst då! De ringde just från min praktikplats och sa att jag fick börja på onsdagkväll istället. Min handledare var visst sjuk och skulle vara hemma imorgon också. Men det blir nog bra. Då ska jag göra ett försök att plugga lite.. Hrm. Hur det går vet man inte förrän efteråt. Men tanken finns ju där i alla fall. Alltid en början! ;)
 
Idag ska jag ta mig på gymmet en sväng, göra lite plugg och sedan bär det av på middag ikväll. Blir awesome! Ser fram emot det!
 
Det är denna härliga pangbrud som skall inta Umeå.
So, Umeå, watch out! Here she comes! ;D
BIlden är från då vi var och kollade på Brolle i badhusparken! Vilken dag! :)
 

Ett riktigt jävla badass!

Hoho. Ska börja min praktik på tisdag ,morgon istället för imorgonkväll, awesome. Då kan jag delta på hejdå-middagen för Emma! :) Den härliga pinglan kommer ju flytta till Umeå!! På fredag! Oh my godness. Det hade varit skämmigt, hemskt och riktigt illa att missa hennes avskedsmiddag! Men nu, I'm on, back in the game!
 
Har hunnit städa lite och diska här hemm efter jobbet. Har legat på golvet ett tag och filosoferat, det jag har kommit fram till är att livet som matta inte är bäst och att allt ser jäkligt mycket mer skitit ut från den vyn man får då man ligger på golvet.. Never never never again. Man får ju städnojja och stress över detta. Näni. Sånt har jag inte tid med. Stress leder till sjukdom och är ju bara inte alls bra. Tacka fan för soffan!!
 
 

I tried to be chill, but you're so hot that I melted.

Nu är det inte länge kvar på denna arbetsdag! :) Den har gått så himla snabbt! Då jag kommer hem ska jag nog städa ihop lite, utmana disken på en fight den sent ska glömma och sen ska jag nog sova en stund :)
 
Men så himla irriterad jag blir på alla getingar som är i farten! De surrar och stör hela tiden. De till och med följer efter mig som en svans då jag går någonstans. Usch. Jag hade tänkt äta min lunch ute igår, men icket. Det kom nå getingar som tyckte min lunch var väldigt intressant, det gillades inte....
Dock är det ju snart vinter och då försvinner de ju! Yeah. Ännu en fördel med vintern.
 
 

Klarblå himmel, solsken och frost på min cykelsadel.

At work. Det är lugnt. Det är nog bara jag som har dykt upp ännu :) Passar på att slänga in ett inlägg. Dagen kommer bestå av jobb, mat, träning och kanske lite mys :)
 
Härlig morgon! Solen skiner, klarblå himmel och fräsch och frisk luft! Det var frost på min cykelsadel i morse, tur jag har kommit på en sån finurlig uppfinning som att vika ihop en handduk och sätta på sadeln så jag inte behöver frysa om stjärten. Jå. Mjukt, skönt och framför allt varmt!
 
Ha en helt underbar dag , allihopa! :)
 
 
 

Tomorrow may be the best day of this week.

Yeah. Effektiv efter jobbet. Ätit lite och sedan har jag sett en liten föreläsning och gjort bort en dugga. Skönt att ha det klart! Nu är det snart sängen som gäller. Hoppas på att vara lite piggare imorgon! :)
Har handlat mig en hdmi-kabel idag, så jag kan se på datorn på tv:n. Cool jag är.
 
Imorgon väntar ju som sagt jobb igen, 7-16, men längtar nog ändå mest tills jag har jobbat klart! :)
 
Woohooow. God natt. Nu ska jag sova.
 
Kvällstrött Ida. Den bjuder jag på. Det är ju ändå lördag! ;D
Natti natti!
 
 

Vad är väl en dag på IKEA........?

Det blev inget IKEA idag, det blev jobb istället. Fick erbjudande om att jobba hela helgen, Och ja, vad gör man inte?... Det är bra med cash som sagt! Idag mår plånkan bra, istället för att tömma den så fyller jag på den. Bra deal! Blir ju förresten jobb imorgon också:)
 
Jag, Sofia och Leo följde Emma till Hortlax där hon skulle shoppa en bil. Men innan det så åt vi middag på pentryt, gott var det! Leo bjöd oss alla på mat, så himla snäll!! Det var visst kravet för att han skulle följa med.. Vilket krav alltså... ;) TACK, Leo! :) Sedan åkte vi vidare för att se på bilen, provåka/köra och sedan rullade jag och Emma hemåt i hennes NYA vrålåk! Yeah! En ragg till petberg blev det, glass och choklad för att fira. Wonderful!
 


Är hemma på timmar nu, hunnit vara på gymmet en sväng och nu har jag just ätit lite lunch. Börjar om klockan tre, hade tänkt hinna ta en pn innan dess också. Så det är bara att jag slänger i mig kaffet så jag ska hinna! :)
 
Har haft ont i huvudet på förmiddagen och känt mig väldigt seg.. Men nu börjar det vara bättre, och efter en pn kommer det kännas bäst!
 
 

Ibland känns det som om tiden verkligen står helt stilla. Går oerhört sakta...

Wooohoooooooow! fredag! Endast skola på förmiddagen och jag känner mig laddad för seminarie! Det blir nog superduper! Synd bara att bussen inte går hemåt förrän 14, så det finns lite tid att fördriva.. vad man då ska hitta på? Sitter på skolan nu, bussen är alltid så himla tidig. Brukar vara här kring 7.40 på morgon och jag börjar 8.15... great!
 
Ikväll ska jag nog kanske hänga med Emma då hon ska köpa bil! Vilken pärla hon har tittat på! Som vi kan ragga sen! Akta er, för här kommer vi! ;)
 
Imorgon bär det som sagt av till IKEA med mammsen, läste katalogen igår tills jag blev så trött att jag i princip somnade med den. Egentligen ska jag nog mest bara handla lite småsaker, men det brukar alltid följa med något mer som man inte hade tänkt sig från början. Awesome!
 
Är även sugen på att baka nå bullar i helgen.. Nygjorda kanelbullar... Finns det bättre? :)
 

come on baby, light my fire.

Mitt liv har ordnat upp sig. Blev ingen svampplockning ikväll, ingen träning heller för den delen. Blir ingen fjällvistelse i helgen heller. Det skulle visst komma snö, så då ska nog jag och mor till IKEA på lördag istället! So damn fun! :) Då kanske jag kan få till det sista här i hemmet. Oh yes.
 
Nu ligger jag på mitt golv och lyssnar på föreläsningen inför seminariet imorgon. Handlar om dokumentation. Fan vad det är mycket att tänka på. Vi ska få patientfall imorgon att jobba med, vi verkar ska vara i grupper så det kommer nog att funka fint!
Har även gjort upp en brasa i min kamin. Himla mysigt!
 
 

So hold my hand, I'll walk with you my dear.

Tänk. Det gör så jävla ont.
 
Kom mig inte iväg på gymmet i morse. Tog en lugn morgon med frukost och tidning för att sedan hasta iväg till bussen, men kom ändå förjäkla mycket för tidigt. Tidsoptimiskt och tidspessimist på samma gång? Det funkar bara inte...

Har varit på skolan idag i alla fall. Haft förflyttningsteknik del 2 idag. Alltid bra med repetition på detta område. Så himla lätt att man lyfter och hjälper på fel sätt så det blir dåligt både för patient och för en själv....
 
Vet inte hur jag ska hinna med allt jag har tänkt nu... Måste se en föresläsning ikväll för att kunna delta på seminariet imorgon, packa för en fjällvistelse till helgen, se nån mer föreläsning för att kunna göra en dugga som ska vara klar på måndag.. Voijne voijne. Inte lätt detta... Hade dessutom tänkt hinna ut och plocka svamp ikväll.. träna? Nae. Något kommer bli lidnande.. Och jag har en stark misstanke om att det blir svampen som får vänta. Detta går nog inte ihop annars.
 
 

Alla gånger blir det inte som man har tänkt sig.

Träningen ikväll gick bra. Kände mig pigg och alert, måste ju ha och göra med att jag simmade på morgon! ;)
Imorgon ska jag in på skolan, börjar 13 men måste åka in så jag är i Luleå kring 10.30. Hate it! Men kanske hinner jag shoppa lite då!
Funderar om jag ska orka ta mig upp och träna innan bussen går imorgon. Maybe, maybe not. Det får morgondagen bestämma.
 
Saknar. Alldeles för länge sedan nu...
 
 

Teknikens under kanske bli vår undergång....

Wooohoooow. Teknikens under. Ett tekniskt universitet där tekniken strular som fan. Nä. Låter ju helt fel. Nu tror jag att jag slutar med skola för idag och göra lite andra nyttiga saker istället. Detta får nog vänta. Bra att dert spelas in så man kan kolla på det senare! :)
 
Nu blir det promenad med Emma och Liam istället! :) Det funkar nog mycket bättre!
 
Ciao!

Simmade till världens ände och tillbaka.

Föreläsning idag igen. Idag handlar det om psykiatri, olika psykiska tillstånd, ätstörningar, beroenden... Ja, intressanta ämnen, synd bara att jag inte känner mig så engagerad. Blir mest bara irriterad på vilka stereotypa bilder föresläsaren har om hur kvinnor och män ter sig och vilka bemötanden de får från samhället (beroende på vilket kömn det är) + att människan verkar leva på 1800-talet och skrattar åt sina egna skämt och historier. Det svävar ut alldeles för mycket för att jag ska orka lyssna med båda mina öron...
 
Tog mig i alla fall iväg och simmade i morse, kämpade på i 70 härliga längder i bassängen. Yeah. Kändes bra!
Ikväll är det dans på schemat. Blir skojj!
 
Well, back to school.... Eller nå...
 

Nog var det väl ändå förjävligt.

Sov ett tag och då jag vaknar.. ja. Då ÖSER det ned!! Fan. det regnar. I'm stuck hos min mor. Nä. Nog ska jag väl lyckas ta mig hem. Hoppas bara att jag hittar ett paraply någonstans!
Har suttit här idag och lyssnat på föreläsningar. Blir nog samma visa imorgon också :)
Intressanta ämnen vi har pratat om idag, mest geriatrik.
 
Om jag överlever hem, utan att dränkas i dessa vattenmängder som öser ned, kanske jag far och kör ett snabbpass på gymmet... We will see....
 
Sen blir det lite äventyr!
 
 
 
 
 
 

Do what you have to do.

Idag på min lunch gjorde jag ju vääärldens jäkla fynd! Hittade en kappa till vintern, en kavaj och en tröja för 300 kronor. Egentligen skulle de tillsammans ha kostat drygt 4300. Yeah. Superdupermeganöjd! :)
 
Har hunnit vara och träna på gymmet nu ikväll också, hämtat upp mina saker hos Sofia som har varit kvar där sedan helgen och varit förbi Emma och hämtat några affischer... Har även hunnit kvällsfika lite, köttbullar, gurka och dressing. Mums!
 
Nu ska jag nog bara dö framför tv:n tills det är dags att gå och sova.. Imorgon är det skola igen.
Tänk, jag har haft min första skoldag och det känns som om sommarlovet aldrig har existerat. Nog är det ju typiskt...
 


 

My life is brilliant. My love is pure. I saw an angel. Of that I'm sure.

Skolan är igång, första föreläsningen är igång.. eller kursintro.. eller föresläsning? Fattar noll. Verkar vara många med mig som har samma problem.. Suck... Lite halvtaskig start...
 
Snart är det nog dags för lunch, då ska jag cykla ned på byn och kolla på nå kläder min mor insisterade på att jag skulle se på. Bäst att lyda order ;) Sen hade jag även tänkt hinna hem en sväng och hämta mina träningskläder så jag kan cykla iväg på gymmet på dirren efter dagens försläsningar. Orkade ju inte riktigt ta mig dit på morgon...
 
Nästa vecka är det dags för praktik. Ortopeden, 7B, i Piteå. Yeah. 4 veckors praktik har jag framför mig. Blir nog awesome!
 
Har ju förresten fått ett vykort från fina Alice som är och vandrar en sisådär 80mil :)
 
 

get out, feel free, take a deep breath, dance all night long

Lördagskvällen blev grymt bra! Jag, Sofia och Emma köpte mat på hth, handlade lite på coop och sedan for vi till Sofia där vi åt, drack, spelade spel, spelade musik, tog tokiga kort, busade på! :)
Vid elva styrde vi mot Piteå där det blev dans dans dans! Frida hängde också med och på Challenge mötte Olsson också upp. Massor kul och sjukt varmt! Lite senare dök även Viktor och Leo upp :)
Var hemma kring tre, trött som tusan.. Blev en vääldigt lugn dag igår... Det blev mat på hth med Sofia, Leo och Viktor sedan film och solsidan... Hade dock träning igårkväll, gick fint. Blev lite piggare då. As usual, vid träning! :)
 
Idag börjar skolan om. Hade egentligen tänkt träna nu på morgon innan jag har första kursintrot, 10.15. Men jag ideees verkligen inte.. Det får bli efter skoldagens slut istället... :)
 
Ikväll håller jag tummarna för att det blir svampjakt. Har ju för tusan inte plockat en enda svamp än... Voijne Voijne...
 
 

Tonight is not gonna be a good night, tonight is gonna be a AWESOME night.

Jag var trött igår. Gjorde ju som sagt upp en eld, sedan la jag mig i soffan.. Och där har jag sovit hela natten. Det gick bra de med! Vaknade kring halv åtta i morse. Pigg som en lärka! :)
 
Har varit på rallycross idag med Emma, Sofia och Leo. Vissa tyckte det var med underhållande än andra! Men vi hade ju i alla fall tur med vadret och sedan var det ju bra förare! ;) Gick ju mycket bra!
Ikväll är det först tjejmiddag som gäller med två riktiga pangbruttor! Sofia och Emma! Sedan blir det väl kanske lite mer folk och utgång i Piteå. Känner på mig att denna kväll kommer bli awesome!
Jag är redo för kvällen nu. Men blir inte hämtad förrän klockan sex...
 
Har pysslat på med en liten grej till ikväll också. Hoppas nu bara att det blev bra! ;) (akakddalk). Yummie!
 
Nu väntar jag bara på att bli upphämtad av två snygga brudar! :)
 
 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0