Du är faktiskt jävligt bra!

Ahapp. Gjorde en lova på gymmet i morse, 82 minuter cardio. Jeow. Det är faktiskt bland de bästa sätten jag vet att få ut frustration, aggretion, ja, känslor helt enkelt. Kändes helt sjukt jobbigt och drygt när jag var där men efteråt kändes det lättare.
Det var helt enkelt så att träningen igår gick helt enkelt åt helvete. Brukar alltid vara glad och full av inspiration efter att ha tränat dansen. Men igår fanns det inte ens ett litet uns till lycka. Jag ville helst bara gråta. Har aldrig varit med om detta under de cirka 13 åren jag har hållt på med dans. Brukar mer känna mig hög på livet, men inte igår. Sen blev jag ju ännu mer förtvivlad över denna känslorusch. Kikade på en urgullig video på ett djur också, han/hon/den/det djuret var så gulligt att jag bara blev mer blöt i ögat. Helt confusing, känner mig konfunderad, massor.
Var ju på massage igår, funderar starkt om det kan ha en koppling med alla min frisläppta känslor, känns som att alla spänningar bara försvann...
 
Herregud, i vissa länder skjuts folk dagligen, vissa svälter, andra dör i någon hemsk sjukdom. Och sen kommer Ida, hon blir helt down efter en träning som inte gick i hennes smak.
 
 
Skärpning, unga dam. DU är faktiskt jävligt bra du också!
En helt vanlig mänsklig människa, du är inte perfekt, precis som alla andra.
 

Borttappad, förtvivlad, surare än den suraste citron och argare än arger...

Igår kände jag på detta viset:
Om inte ännu argare! Känns faktiskt sköt att se att jag har varit på otroligt dåligt humör då jag var mindre också. Jag är för det mesta glad, men inte vet jag, igår var nog droppen som gjorde att bägaren rann över. Har aldrig i hela mitt liv känt mig så arg, så sur, så ledsen över något, så bagetellartat. Visst har jag väl varit in bad mood förut, men alltså, inte såhär. Sen blir jag ju lite förtvivlad då jag är på det humöret också, känner mig som borttappad, vart tog "jag" vägen? För det är ju verkligen inte jag att bete mig på det viset.
Även lilla jag kan vara hemskt arg. Det kokade och det sjude.... Vad fan hände hände liksom....??

Kreativt skapande i Microsoft Word.

 
Faschinerade vad man kan göra i ett vanligt skrivprogram, som microsoft word, med en bild.... Eller ett antal bilder,
 
 
   

It's a new day, it's a new life. And I'm feeling good...

Om några timmar ska jag änltigen få massage! :) Mmmmh! Wonderful! Kanske lite spänningar släpper då!
Sedan ska jag och Emma göra våfflor. Hoppas nu bara att solen vill kika fram lite under dagen! Läste i tidningen att det skulle kunna tänkas bli värmerekord idag, för att vara i Februari, cirka 10,3 grader varmt. Just nu verkar det lite tveksamt, himlen är grå.... Men det finns i alla fall takdropp! Nåväl, hur som helst är det väldigt lustigt att det är sånt här väder i Februari... Jag vill ju gärna ha kvar snön till påsk i alla fall. Har dock hört rykten om att det skall bli kallt till helgen och att det skall snöa på lördag...
 
Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sedan göra lite nytta innan jag ska iväg, säger det en gång till, på massage!!!
 
 

I can feel it, even when you´re 100 miles away.

Här är den fina presenten jag fick av Viktor! Morgonkaffet blir så gudomligt gott i denna fina mugg! :)
Sen blir jag ju så glad då kaffet börjar bli uppdrucket och man kan se texten som finns i muggen.
Du är bäst.
 

Trötter, det är mitt nya namn.

jaaarå! Måste vara så att jag är i en trött-period nu. Skulle nog kunna sova hur mycket som helst!! Natten till igår sov jag nästan 11 timmar och inatt sov jag då minst 10... hujjamejj... Varför är det så?
Idag har jag gjort lite skolarbete med Anneli under morgonen. Sedan tog jag en promenad till min mor för att sitta hemma hos henne och glassa i solen! Vilka vårkänslor och ännu är det bara februari. konstigt... Börja även kunna se en antydan till fräknar på min näsa! Det är också ett säkert vårtecken! :)
Idag då pappa kommer från fjällen har han med mitt våffeljärn, så imorgon ska jag och Emma tillverka våfflor över elden, hur gott som helst! Har handlat våffelmix, hallon och grädde så det är klart till imorgon!
Imorgon finns det även en plan på att få massage av Chrille! Blir säkert gudomligt skönt och värt varenda slant!
 
Hojja, funderar om jag skulle orka dra mig till gymmet ikväll eller inte. Helst vill jag nog bara sova tror jag.
 
 

Du är speciell för mig.

I torsdags fick jag en något försenad alla hjärtans dag present av Viktor, Han hade ju vikt en sån fin blomma på paketet! ;) Den tog visst sin lilla tid att göra. Jag tyckte det var hur fint som helst!
I fredags var vi ett gäng tjejer som for ut på egen skotertur. Vi packade med ved, korv, choklad, kaffe och lite annat. Sedan körde vi iväg. Gick hur bra som helst, blev några mil på skotern, så himla kul!! Borde göras om fler gånger! Vi var även på lite kalas på lördagen och söndagen blev bara lugn... Våfflor hos min mor med Viktor och hans föräldrar. Mycket trevligt! :)
....åh, just det. Jag var ju på tävling i lördags också. Men alltså fy fan. Det har jag då redan förträngt.

Ett väldigt kritiskt skede, det är precis där jag befinner mig nu.

Senare i eftermiddag ska jag och träffa Christoffer! :) Det blir trevligt, det var sjukt sjukt länge sedan jag såg den pojken! Eller nja, det var ju i och för sig tidigare i veckan, jag pratade och tydligen hördes min röst väldigt bra, för bakom en dörr stack ett välbekant huvud fram för att se om det var jag ;) hoho.. Terrible!
 
Jag har ju nu i alla fall bestämt mig för att spara ut håret, trots allt. Just nu befinner sig den pågående hårutväxten i ett smått kritiskt skede, det växer ju över öronen nu, känner mig som ett troll med håret all over the place, men inte där jag vill att det ska vara! Bara platt och hemskt utan produkter... my good, vad har jag gett mig in på?
 

Överkörd av en lastbil.

Jag har varit ute på en promenad nu under morgonen. Det var mycket härligt! Solen lyser och det är verkligen vårkänslor som flödar!
Jag fick en liten känsla av att jag blev halvomhalvt överkörd av en lastbil. Det är så mycket som florerar i mitt lilla huvud just nu, då är frisk luft och lite rörelse bästa boten! Jag tänker aldrig så bra och klart som när jag är ute och promenerar. Det är som att man kan sortera upp allt lite mer och lite bättre. Just idag blev jag kanske inte så mycket klokare. Men det kändes ändå behövligt att vädra ut allt, tänka på lite annat, försvinna i en egen liten värld ett tag.
Vi har just läst lite filosofi i skolan, enligt idealismen så är det själen som har kommit lite på sniskan och enligt materialismen så är det lite substanser som har smitit ut från sitt bo och härjar runt i kroppen, i hjärnan, som det är de som gör att man känner på olika sätt... Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka och tro... Vad som känns bättre och vad som känns sämre. Filosofi är verkligen ett underligt ämne.

Bring it on!

Hoppsis. Idag startar en ny kurs! Att leva med sjukdom 2, ännu en förklädd forskningskurs! hohojaja....Jag tycker att de kan säga det rakt ut istället, kvalitativa forskningsmetoder. punkt.

Well, känns väl ok ändå! Som det är nu har jag inga rester, ligger i fas med allt och "bara" tre kurser kvar (med denna) innan det är dags för examensjobbet och slutpraktiken. Wonderful wonderful. Tiden går så jäkla snabbt!
Idag skiner solen och jag har tänkt mig ut och få frisk luft i mina lungor. Alla föreläsningar i denna kurs kommer att spelas in, har egentligen en i eftermiddag, men den ska jag nog kika på ikväll istället då det är mörkt ute :)
 
Ska ta och ringa om mitt sommarjobb idag! Fick erbjudande förra veckan om att vara på PÄS i sommar som lillsyrra. Omg, så spännande! Vilka KRAV jag just fick på mig själv... Andas in, andas ut.... fortsätt simma....

Men det kommer ju bli helt awesome tills jag ska ha slutpraktiken, då kan jag ju forthoppningsvis redan en hel massa! OH YEAH!
 

Jag närmar mig målet.

Tentan skriven. Hoppas nu som fan att detta gick, så jag slipper göra om den. Det är ju egentligen varken klurigt eller svårt, bara en allmänt jäkla dryg kurs. Upplägget har haft en hel del brister... Men nåväl, bara hoppas att jag snart kan lägga denna bakom mig, packa den den i ryggsäcken och fortsätta färden framåt. Det är inte långt till målet nu, nääästan så jag kan skymta det bakom alla berg, dalar och klippor!
 
Nejni, nu ska jag jobba på vidare. Har hunnit trycka en semla sedan jag kom hem från tentan. Gott var det! ;)
 

Bra eller dåligt? Bara du har kul.

Denna helg har bestått av plugg, träning och skotertur med syrran och Martin :) Jag ville upp på utkiksplatsen på falkberget, det är så otroligt vackert där, men vi tog fel i en korsning och hamnade lite fel... Men spela roll, en skotertur blev det och alla vägar bär ju till Rom ;) Så vi fortsatte och hipps-vipps så var vi tillbaka på Älvsbyn igen, blev cirka 13 mil på skoter. Härligt! :)

Idag är det ju åter igen söndag och Viktor åker till Kaunis. Men veckan brukar gå fort och snart är det torsdag igen då och ha kommer hem!
 

Allt slit har verkligen lönat sig.

Efter ett antal dagar i Umeå hos Emma känner jag nu att motivationen och energin har börjat hitta hem igen, om den inte till och med har kommit hem igen! Känner en ny motivation att kämpa på. Vilka dagar vi har haft alltså, vi har verkligen hunnit vara med om näst intill allt man kan tänka sig, badat badkar, tränat, bubblat jacuzzi, haft seminarie, njutit, bakat semlor, ätit pizza, bakat bröd, ätit gó torsdagsmiddagsmat, sprungit runt på stan, provat alldeles underbara vintage klänningar, tryckt ned fötterna i alldeles för små klackisar, fiskat upp en (av misstag) bortkastad kniv ur en enorm spotunna, tränat PVK, sett film, besökt min syster, tittar på underliga människor, skrattat tills tårarna rann och mycket mycket mycket mer. Vilka underbara dagar! :)
Nu är jag tillbaka i Pärlan (varför nu denna lilla by ska kallas det? .... Pärlan känns nästan som ett alldeles för fint namn) och skall sätta igång med plugg. Tenta på måndag.
 
Förresten så har jag ju fått en pretty awesome besked i veckan också! HUR KUL?!???? LET´S DO IT!!!!
 
 

I have my own Hercules at valentine´s day!

Love you.
 

Dagarna här i Umeå bara svischar förbi!

Oh my lord. Här i Umeå finns det minst två pizzerior som bakar GLUTENFRIA pizzor. Jag har funderat om det är här himmelriket är? Vi provade i alla fall en av dem, Robertos, och ja! Köpespizza! Det var mycket gott! Dock hade jag väl kanske haft en förhoppning om att pizzorna skulle vara större och plattare, men whatever. Första köpespizzan på cirka 5 år smakade hur som helst helt underbart i min mage... Och sedan semlor på det, ja plural, semlor (!!), länge sedan jag var sååååå mätt....
 
Igår hade jag seminarie på morgonen och sedan fick jag följa med till KTC här i Umeå och se då de satte PVK på varandra. Ojj som det kliade i fingrarna!! Kunde knappt hålla dem stilla, men jag fick i alla fall pilla lite på en PVK, hä!
Efter det åt vi lunch, kvarvarande resterna från pizzorna, och sedan for vi på IKSU och tränade. Cyklade och gjorde benstyrka! Sedan avslutade vi med Jacuzzin innan iv traskade hemmåt och gjorde och klara för att fara ut på stan och käka med min syster. Det blev buffe med bland annat sushi och sedan köpte vi en tårta till efterrätt och åt den hemma hos henne!
 
Idag är plnanen att vi ska plugga lite nu på förmiddagen och sedan dra ut på stan och fönstershoppa, alternativt shoppa på riktigt också, mer än så är inte planerat idag ;)
Nu låter det som att Emma börjar vakna till liv. Jag har redan varit vaken typ två timmar och diskat, kokat kaffe och ätit frukost! Gillar att vara produktv på morgon!

Känner mig som prinsessan på ärten!

Wooohow! I Umeå, har sovit första natten och har sovit fabolöst gott på mina madrasser, sover ju inte bara på en, utan två!! Precis som prinsessan på ärten!
Vi har så mycket jag och Emma ska hinna med under min vistelse här, baka semlor, äta pizza, äta sushi, träna, göra besök på stan, plugga... Hur ska vi nu hinna med allt. Planering planering! Underbart! Just nu är min semmeldeg på jäsning och Emma håller på med den "vanliga" semmel-degen. Så gott det ska bli sedan, finns 1kg mandelmassa och 1,5liter gräddet. Det skall nog räcka! Hoho!
 

Back to baking!

It's getting closer!

Det tar på krafterna att packa och fixa.... Har plockat ihop en hel del., diskat, burit ved, eldat och grejat på så det ska vara fint då jag kommer hem igen. Har även hållt på med lite annat småpyssel som jag hoppas kommer bli uppskattat senare i veckan! ;)
Nu är det inte länge tills det bär av mot Umeå! Kuul!!
I detta nu sitter jag men en kaffekopp i hopp om att bli lite piggare... Om det ger effekt är jag tveksam om, men om inte annat är ju kaffe gott i alla fall!
Det som är kvar att göra nu är att packa ihop allt jag ska ha med mig i väskor.
 

Dags för ett break i vardagen, overandout.

Åhhh... Jag är verkligen slut som artist. Har aldrig i hela mitt liv lagt ned så här mycket tid på att plugga som den senaste tiden.. eller "plugga och plugga", det var väl att ta i, men göra skolarbeten i alla fall.... Herregud... Jag har ju varit en aning skoltrött senaste tiden, men denna kurs... Har då tänkt att jag aldrig kommer att bli sjuksköterska i hela mitt liv. Vid ett litet kritiskt ögonblick i veckan sökte jag till och med sommarjobb på boliden och LKAB... Nåväl, har ju faktiskt sökt sommarjobb i Norge, på sunderbyn, i piteå och på psyket också... men ändå. Kände bara hur skönt det skulle vara att jobba med något annat en period... Men who knows, får väl se vart sommarjobbet kommer att ske! Vid ett annat svagt ögonblick åt jag tillochmed upp en hel kalvsylta i argen... det är inte lätt.
 
 
Imorgon drar jag till Umeå och EMMA GRAHN! Så himla kul det ska bli! Skönt att komma iväg lite, om än jag nu har ett seminarie i veckan och sedan tenta på en vecka.  Men ändå. Helt klart guld!! All praktik, 12 veckor, med tillhörande studieuppgifter, krav på att prestera så bra som möjligt och nu denna förbannadehelvetesjävla kurs... Helt enkelt slut som artist.
 
Over and out.

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0