Färdig sjuksköterska!

I lördags fick jag äntligen ta min sjuksköterskeexamen! Det känns sååå oerhört skönt att det äntligen är över, men rätt som det är har man glömt bort hur jobbig skolan faktiskt var också sitter man där igen... Det är jag helt säker på. Har jag nu studerat i cirka 15 år av mitt liv pallar jag nog några till ;)
Idag kom examensbeviset hem i brevlådan så då ska jag posta iväg ansökan till socialstyrelsen för sjuksköterskelegitimation imorgon. Kommer bli superduperbra! Dock vet jag inte ännu vart jag ska jobba, har många bud men har inte tackat ja till något än... Var bland annat på två intervjuer igår och det verkade väldigt positivt!
 
 
Imorgonkväll ska jag och Viktor sätta oss på tåget för att fara till Norrköping och gå på bilsportgalan. Viktor ska även få gå på prisutdelning och ta emot sitt SM-silver i rallycross på lördagen. Annars ska vi bo på hotell och bara må skönt. Har mejlat med hotellet om att vi vill ha badkar på rummet, jag älskar ju verkligen badkar och det lät som att de skulle kunna ordna det! Jag håller då alla tummar för det! :)

Imorgon är den stora dagen här!

Imorgon är den stora dagen här, dagen jag har väntat på i 3år... Imorgon får jag äntligen ta sjuksköterskeexamen! Sedan ska jag ut i arbetslivet. Då är jag inte längre student. Det känns så konstigt. Jag har ju ändå gått skola 15 år av mitt 22½ åriga liv. Vilken grej. Men det känns ändå otroligt skönt. Fruktansvärt skönt faktiskt. För ett år sedan kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att jag imorgon skulle få min examen. Har varit så otroligt skolless sista året. Men fy fan, allt slit löner sig i slutändan! :D
 
Denna bild beskriver nog ganska bra hur glad jag känner mig ;)
 

Två veckor kvar...

Tiden har bara flygit fram! Imorgon är det dags för slutbedömning på praktiken. Sex ynka praktikpass kvar innan jag är färdig med studierna... Wiiihoooow! Det går så snabbt att man knappt ens hinner med. Då väl studierna är klara, vad ska jag göra då? Vart ska jag jobba, vad vill jag göra.... Ojojoj.... Det är mycket att tänka på... Funderar faktiskt på att öka in på någon kurs som går typ på 50% eller 25% bara för att få fortsätta vara student och ta vara på alla förmåner som finns med studentlivet, jag menar, man behöver ju inte ansöka om bidrag eller så... Men bara för att.  Det går sååååå fort!! :D 18:e Januari har jag examensceremoni, det kommer gå så fort fram tills dess....
 
Annars hoppas jag ni alla har haft en bra jul, ett bra nyår samt en bra början på 2014! :)

 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0