Russia!

Ikväll är vi några från jouren som ska åka till Ryssland på konferens! Kommer bli en grym helg! Det är jag helt säker på! :) Hoppas bara nu att jag har packat allt jag kommer att behöva.. Suck. Hatar denna packning.. Nåja, det blir nog bra!

Skrev den sista skriftliga tentan för denna termin i morse, yeah. Vilken frihetskänsla jag fick efter det! Dock en onlinetenta som väntar nästa vecka, men den tar vi då!

Nu är det Ryssland och Apatity som väntar!

Förresten så har jag fått ett roligt besked idag! Kommer kanske mer om det senare! ;)


SMASH.

Let's do this, sen är det över! Jä.

Var hos min mor heeeela dagen igår, med avbrott för då jag klippte mig och då vi skulle informera om tjej- och kvinnojuoren på folkhögskolan :)
Sen gjorde vi lite andra ärenden också, jag kan inte sluta hoppas! Hoppas hoppas hoppas!

Annars blev det plugg hela långa dagen igår, kom till min mor vid sju på morgon, hade beställt tomtegröt till frukost, sedan cyklade jag hem efter åtta... Det blev en lång dag och en mycket trött tjej.

Men alltså, sen. Nästa vecka. Ja. Jag tror jag ska sova några dygn, känns som att det behövs.

Ikväll är vi några från kvinnojouren som åker till Ryssland för att delta på en kvinnokonferens. Kommer bli grymt! Förhoppningsvis inte så kallt, men de har stängt av värmen på hotellet där vi ska bo. Tjocksockarna åker med!

Ha en helt underbar dag allesammans! Det ska jag verkligen försöka ha. Känner att ny energi är på ingång..


ja.

Idag råkade jag ta sovmorgon, vaknade halv tio. Nåja. Det var skönt och jag behövde det säkert! Pluggade lite på förmiddagen, sedan åkte jag till Piteå för att hämta ut mina nya glasögon. Känner mig som en ny människa men min plånka blev lite ledsen... Sedan ikväll har jag pluggat lite mer, min mor har hjälpt mig. Tror faktiskt att både jag och hon har lärt oss massor! Imorgon ska vi fortsätta nöta! Ska även klippa mig imorgon. Så härligt! Det börjar vara nog så lurvigt och långt nu tycker jag!


Hej och hå.

I helgen har jag varit i Sundsvall på tävling, gick hyffsat. Jag och Micke kom till semifinal, det gick mycket bättre än vad det har gjort på länge. Så jag känner mig nöjd, främst med insatsen. Kändes som att det flöt på ganska bra i dansen.
På vägen hem i bussen lyssnade vi på Eurovision song contest, Loreen och Sverige utklassade ju allt motstånd! Vilken vinst! Helt otroligt! Nästa år kommer tävlingen att hållas i Sverige, den skulle jag gärna vilja åka och se!

Kom i alla fall hem till Älvsbyn med bussen vid midnatt, natten mot idag. Då tog jag min packning och gick till Sofias 21:års fest. Blev en trevlig kväll som slutade kring tre-snåret :)
Grattis till dig, Sofia! Hoppas din kväll blev som du hade tänkt dig och att du hade kul! :)

Idag har jag varit med Emma som socialt stöd, det blev heeelt grymt, Emma! Grymt snyggt!
Sedan cyklade jag iväg till min mor där det bjöds på morsdagmiddag med syrrans familj och mormor.

Har nyss varit ute och gått en kvällspromenad med Alice. Så härligt det är ute nu!

Imorgon väntar seminarie heeela eftermiddagen... och plugg resten av tiden...

nattugglar i skolboken

Nu börjar det nog snart vara dags att gå och sova. Det kommer ju en dag imorgon också.
Har suttit och pluggat nu på kvällsvisten, kom som in i ett il! Då gäller det att passa på! Har gått framåt, mer än vad det har gjort på hela veckan. Positivt.
Nu ska jag nog bara dricka upp mitt te, sen blir det att borsta tänderna för denna lilla fröken.

Imorgon ska jag försöka plugga mer och sedan bär det av till Sundsvall på tävling, sista rycket för denna termin. Sedan blir det sommaruppehåll.

Snart uppehåll från skolan också. Lovely!

Förresten så gick ju Loreen vidare till finalen på lördag!


Don't look back, just keep moving on

Jaaaa.... Idag har det inte blivit mycket gjort.. Har tenta nästa vecka, den sista tentan för denna termin!!! Nästan. Har en hemtenta som ska göras också. Men sen är det sommarlov!!! Jag behöver det verkligen. Var väldigt länge sedan jag var såhär skoltrött. Men det är bara att härda ut. Snart snart snart är det slut. Nästa år vid denna tid har jag bara en termin kvar innan jag är färdig sjuksköterska. Tänk vad tiden har gått snabbt, tyckte det var nyss jag började..

Har i alla fall rensat min garderob idag (allt för att inte plugga). Blev en hel del kläder som ska ut ut ut och bort! Så skönt att ha det gjort, plockat fram lite sommarkläder också. Nu närmar det sig! Det har varit riktigt luftvarmt idag.

Får se vad som händer ikväll, var lite sugen på att se uttagningen till eurovision song contest, Loreen ska ju vara med ikväll. Hoppas hon går vidare till finalen på lördag!


Äntligen lite bilder från fjällen!

Det blev visst en svacka, en lååång svacka i mitt bloggande. Ja. Jag har helt enkelt inte haft ork/lust eller tid.. Okej, tiden har funnits, men jag har då pysslat på med annat :)

Här kommer i alla fall lite bilder från fjällen, som utlovat. Dock väääldigt långt i efterhand. Men ändå.





Det är blandade bilder från hela våren.




Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0