Det sa bara svooosch, och sedan satt hon där.

Det har varit en superkul dag som fröken på fritids idag! Pyssel, bak, mera pyssel, film... Woho. Underbara barn. Kan det blir så mycket bättre? :) Vet ju själv hur mycket jag älskade fritids då jag var liten. Jag hade kunnat bo där.
 
Efter jobbet har jag varit och simmat. Kämpade på och fixade 100 längder, 2,5 km, på ungefär en timme. Det kändes bra. Har nog ändå förbättrat tiden lite sedan sist, om jag inte missminner mig helt :)
 
Har tänkt pröva något nytt ikväll, ska ungstorka en älgstek. Så den är i ugnen nu. Den har tidigare legat i en lag av salt och lite socker i ungefär två dygn för att få sälta. Spännande och se resultatet senare ikväll.. Undra hur länge det tar innan jag den är klar och jag får gå och lägga mig... Hoho...
 
Nåja. Ny dag imorgon, då ska jag fortsätta min fritidsfröken-karriär! Kommer bli superkul! :)
 
Förresten, har gjort vinterns första vurpa idag också. Första halkiga dagen, och där satt jag, på min rumpa, på marken... Hade ice-bugs på mig för att INTE halka.  Men vafan. De fyllde verkligen inte sin funktion... Reklamation??
 
 

Ingen knipslug mästerkatt i stövlor finns att visa oss, hur vägen går.

Har varit och tränat en liten sväng på gymmet, blev inget superduperseriöst kände jag. Men lite fick kroppen röra på sig i alla fall och det tyckte den om! :)
 
Nu har jag hunnit kvällsfika, göra upp eld i kaminen och duschat. Snart är det OK att gå och lägga sig. Ska bara dricka upp mitt te först :)
 
Imorgon ska jag vara på Parkskolan och tjollra på med barnen. Kommer bli superkul. Var längesedan jag var där och jobbade och jag ska erkänna en sak, jag har faktiskt saknar dessa barn en gnutta! Ska vara där och jobba på onsdag också!
 
Imorgon ska jag satsa på att försöka komma mig i bassängen och simma några längder efter jobbet.
 
En bild från dagens promenad under förmiddagen.
Vacker dag!

Jag ska åka till St. Petersburg i 17 månader!

Nu har jag haft seminarie i 3h i sexologi. Ganska intressant och alldeles för lite uppmärsamhet kring detta ämne i vården. Äntligen är denna dag över :) 
Sitter hos min mor nu, så det är väl bara att börja knalla hemåt så jag får lite middag i min mage! :)
 
Jag och Emma har ju kommit på vad vi ska vara till helgen då det är Halloweenparty. Men det säger jag inget om ännu! Kommer bli superbra tror jag! Hoho.
 
Åh, redan mörkt ute... Och kallt tror jag... Det är bara och klä på sig ordentligt och gå snabbt! ;)
 

Home, sweet home!

Nu ska ni få se hur jag bor! :)
 
 

Keep on running!

Det blev inget jäkla hat-trick. Ett inget trick alls.. Fy farao. Fick en omtenta. Men nåja, jag ska nog överleva det också. Bara bita ihop och komma igen! :) (Men jag är så jääääkla skol-less att jag tror jag spyr snart. Men håll ut!, dryga TVÅ TERMINER kvar!!!)
 
Idag hade jag en liten tanke om att fara och simma på morgon, men istället steg jag upp, åt en lång fruskost och eldade så nu är det varmt och skönt här hemma. Var ju nästan 17 grader kallt på morgon... Huuuuh!
Det har ju trots att blivit ganska bra med träning i helgen, i fredags sprang jag en sväng och sedan for jag och Viktor på gymmet, på lördagen blev det en repris. Men då sprang både jag och Viktor en längre sväng och sedan for vi på gymmet och blev starka! :) Vi handlade båda två nya springskor under förmiddagen, De blev riktigt säkert godkända efter springturen! ;)
 
 
Idag har jag seminarie på eftermiddagen, men innan dess ska jag nog ut på en promenad i den friska luften!
 
-Förresten, senare idag kommer det bilder på mitt hem! Är du nyfiken så får du hålla utkik! ;)
Ha en fin dag!
 

Enjoy life!

 
 
En människa som är stolt över sig själv, precis som hon är, är det allra vackraste.
 

Hoppas på ett hat-trick idag!

Det blev en lång dag igår... IKEA heeeela dagen. Morsan fick sitt kök uppritat och en preliminär kostanad för allt. Det tog sin lilla tid. Otroligt att de lägger ned så mycket tid på att hjälpa sina kunder. Men alltså, hur bra som helst är det ju! De kan ju sin sak och det blir ju bra! :)
Handlade lite småsaker, ljus, en "skåp" som nu står på toan, pallar och lite annat tjafs. Viktor hjälpte till att montera ihop skåpet igår. Blev ju hur fint som helst! Ska visa sen! :)
 
 
 
Har gjort tenta på morgon, psykiatri. Hoppas nu att den gick vägen.. Men känner mig lite osäker.. Resultaten har visst redan börjat trilla in, bara hålla tummarn! Har även fått tillbaka min geriatrik, VG. SKÖNT! Idag ska även resultat på tentan i omvårdnad komma ut, hoppas hoppas hoppas! Där var det mycket skrivande! :)
Hoppas på ett hat-trick i klarade tentor idag! Hoho.
 
Nej, nu ska jag fortsätta stöka på lite här hemma! :)
 

Be proud.

Man ska verkligen vara glad för det man har. Man ska inte alltid tro att gräset är grönare på andra sidan,
Var stolt över dig själv. Tro, tro att Du är något. För det är Du. Du är värdefull, precis som Du är. De som inte tar chansen, låt de gå lottlösa. Det är inte Ditt problem. Sträck på Dig. Du är Du, en alldeles egen underbar varelse på Ditt sätt.
 
Alla har vi våra fel och brister. So what? Det är så mänskligheten ser ut. Ingen är perfekt.
Perfektion, -Vad är det?
 

Se upp i backen, åtta hål i nacken, här kommer vi!!

Plånkan är laddad, bilen är tankad, nu kööör vi!!
 
 

Hör fåglar sjunga glatt, gómorron, gómorron i kööör!

God morgon! :)
Sitter med frukosten i högst hugg! Vaknade 5.30 av mig själv. Kommer inte ihåg när det hände senast. Dock var jag både hungrig och täpp i näsan då jag kollade vad klockan var... Mina problem är i alla fall snart lösta, näsan har fått sig en dusch av otrivin och magen har snart fått i sig frukost.
Oh yeah. Då alla är glada och nöjda så är jag också det! :)
 
Hade förresten världens knäppaste dröm i natt... Voi voi...
 
 
Ha en fin dag allesammans!
 

Du får hela min värld att stanna upp för en stund.

Jag har stött på ett litet problem.. Eller problem kan jag väl inte kalla det... Men alltså. Nu när jag har sovit i dryga två dygn och idag har friskförklarat mig känner jag att det kan bli svårt att somna ikväll... Har jobbat till 21 och känner mig fortfarande lite uppe i varv... Ska nog ta och diska lite.. Kanske jag blir tröttare. Annars ska jag läsa IKEA-katalogen tills jag somnar. Oh ja. Drömma om billy, malm, mavas, ikea-stockholm, holger och alla namnen som finns.. Bra plan! ;)
 
Det har gått så grymt bra att jobba idag! Det har varit så himla kul! Har verkligen känt hur jag har kunnat ta mig tid, prata, lyssna och diskutera med alla gamlingar idag/ikväll. Åh, så himla kul att träffa dem alla igen! :) Ikväll har vi rockat ordentligt! Jag och gamlingarna! Yeah yeah! ;D
 
 
Jag och morfar rockade bäst!
 

Uppstånden ifrån de döda.

Jag blev akut förkyld i lördagskväll. Började känna mig lite snorig och nysig. Sedan söndag var det kört. Snorade, nös, tårades hela dagen.. Huvva... Jag och Viktor var till pappa och styckade upp lite kött och malde köttfärs, men usch. Det bara kittlade i näsan hela tiden.. Sedan var vi till min syster på kalas. Var lika hemskt där... usch. Sedan har jag sovit hela måndagen och hela tisdagen... Helt utslagen. Men idag friskförklarade jag mig. Har inte tid med sånt här svammel. Förkyld? Vem har tid med sådant? Nej Nej! Jobbar idag på kristallen, en delad tur. Känner mig som ändå ganska pigg nu. :)
 
Nåja, ser ju någorlunda pigg ut i alla fall.... :)
 
Imorgon bär det av på IKEA med mor och sedan ska vi en sväng förbi Råneå.
 
Veckan har gått snabbt, redan onsdag idag, och imorgon är det torsdag. Då kommer Viktor hem, mysigt! :)
 

För tjejer, av tjejer!

Tjejjouren Pärlan finns i Älsbyn för att stötta tjejer i deras frågor och funderingar! Ingen fråga är för liten eller för stor. Man kan kontakta tjejjouren genom deras hemsida eller genom melj: [email protected] .
 
Till tjejjourerna kan alla som definierar sig som tjejer vända sig med små och stora tankar och problem.
 
Jourtjejerna lyssnar utan att döma, predika eller ställa diagnoser, oavsett om du lider av ätstörningar, är trött på skolan, nykär, får ont när du har sex eller är arg på din moster som dricker för mycket.
 
 
Jourtjejer är inga experter eller professionella kuratorer. Men vi vill gärna lyssna och peppa så gott vi kan. Vi kan också tipsa om bra ställen att vända sig till eller följa med om du vill göra en polisanmälan.
 
Vi som är med i tjejjouren har tystandsplikt, så allt som sägs/skrivs till oss stannar hos oss! :)
 
 

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.

 

Hello, wake up!

The tenta is gjord. Jag tar helg. Oh yeah!
 
Nu väntar jag bara på att EMMA ska vakna till liv och höra av sig så vi kan ta en dag på byn, gå i alla affärer, äta lunch, surra tills tungorna slår knut på sig själva och planera för middag ikväll. Blir superkul!! :) Kanske tar vi på oss baddräkterna och sprattlar runt lite i bassängen i eftermiddag också! :)
 

Du närmar dig målet.

Idag hade jag tänkt mig ännu mer plugg med geriatriken. Måste väl ändå vara någorlunda förberedd imorgon på tentan! Ska renskriva klart mina anteckningar och sedan kolla på föreläsningar hade jag tänkt. Det blir nog ett bra upplägg. Hade tänkt mig en liten paus för träning också. Antingen promenad eller en sväng på gymmet. Min kropp säger träningsvärk idag.
 
Jag är ungefär lika trött som det ser ut som på bilden...
 
Ibland kan jag känna hur skönt det skulle vara att bara få vakna upp på morgon, äta frukost, göra sina morgonbestyr och sedan gå iväg till ett jobb. Göra sin dag och gå hem. Så underbart det skulle vara. En liten anings skoltrött? Ja, kanske, eller mest troligt - Ja.. Men det är ju inte länge kvar nu. Tiden går snabbt. Det är bara att försöka hålla ut tiden som är kvar,
 
Idag är det torsdag. En bra dag.
 

Broarna runt i mina alldeles för utslitna Nike...

Det blev så att jag hamnade på en långpromenad med Alice. Hon frågade om jag skulle hänga med på en långpromenad, broarna runt, drygt 2,5 mil. Jag hakade på! Tur att jag är som jag är... Så idag har jag typ bara gått och gått och gått känns det som. Det blev en härlig tur i detta alldeles underbara väder! :) Tog några timmar...
 
 
Men till sist kom vi i alla fall i mål! Nu har jag hunnit äta lunch, äta glass och druckit en kopp kaffe :)
Nu ska jag se över skolan lite innan det är dags för nästa äventyr!
 

Let's go home now.

 
 
These boots are made for walkin
And that’s just what they’ll do
One of these days these boots are gonna walk all over you

Come on boots
Start walking
Come on ladies

Are you ready boots? Start walkin'!
 

Winterland, oh my winterland.

Snön ligger kvar ute och det är så ljust och fint! :)

Hade egentligen en plan igår att se på fotboll, men då jag såg ställningen så tyckte jag att det inte kändes riktigt värt så jag gick och la mig istället. Och vad händer då? JOOO! De kvitterar så det blir 4-4. Helt otroligt! Och jag SOV! Faaan... Nåja. Får väl hoppas att det kommer fler spännande matcher senare, då ska jag banne mig inte sova!
 
 
Nu har jag just avslutat min frukost, måste väl snart ta och röja upp lite i köket. Måste även bära in ved, elda elda elda. Nu är ju vintern här på riktigt. Men Emma, jag har tagit väl hand om dina grisar, så du ska inte behöva frysa då du kommer och hälsar på! :)

Bör även kollla lite på geriatriken idag, blev inte så mycket av det igår... Men nog vet jag att det ska hinnas med!
 

Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret.

 
 
 

It goes on and on,

Jag tror att jag helt plötsligt fick lite mer energi då snön började falla. Åh, som jag gillar det! :) Om än det blir blött, slaskigt, halt och kallt på vintern så gillar jag verkligen den årstiden. Sommaren är väl mest praktisk.. Men det är ändå något speciellt med vintern!
 
 
Har haft tjejgrupp ikväll, gick bra. Vi pratade om allt möjligt och tiden gick snabbt. Tjejerna som kom verkade också nöjda. Hoppas de kommer tillbaka nästa gång det är! :)
Hann även med ett pass på gymmet innan tjejgruppen. Kände mig nästan starkast i världen. Gick alltså ganska bra med andra ord! :)
 
Nu sitter jag och tittar lite på Hollywood fruarna. Hoho. Nog är de underhållande...
Känner att det snart börjar vara dags för sängen.. Mina ögon är trötta...
 

Det var längesen, men det känns som igår.

Besökte morfar igår. Tände ett ljus i mörkret. Det lyste upp fint tillsammans med alla de andra ljusen :)
Då vi flyttade mormor till Nyberga gick vi ju igenom alla saker som hon hade i lägenheten, då hittade vi några tidningsutklipp med morfar och även ett kasettband som hade inspelningar från radion där morfar blev intervjuad. Tänk så härligt det var att få höra den varma och bekanta rösten igen.
Det var mer än ett år sedan sist.
Men ändå känns det som om det var igår jag fick den där varma omfamningen som bara du kunde ge, full av kärlek.
 
 
 

Send you roses when they think you need to smile.

Idag har de pratat om att det ska komma snö, äntligen. Det är alldeles nog mörkt på mornarna och kvällarna nu. Vi behöver lite snö som lyser upp omgivningen! :)
 
Har gjort iordning en smet till blodplättar som jag ska steka senare i eftermiddag. Var så längesen jag åt det sist, kommer bli mycket gott.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har även reflektion i eftermiddag inför geriatriktentan på fredag. Usch. Otaggad. Verkligen... Men det är väl bara bita ihop..
 
Nu ska jag ta och koka mig lite kaffe, kanske känner mig lite bättre till mods efter en kopp eller två... Förhoppningsvis i alla fall..
 
 

I tried to be chill but you're so hot that I melted.

Jag är så less.. Less på detta gråa väder. Less på att det ska vara blött överallt... Man blir så trött av detta väder!!
 
Igår blev det sovmorgon för mig. Skönt var det! Körde sedan igång en tvätt och joxade på lite hemma. Hade tänkt mgi ut på en promenad men då jag stack ut näsan genom dörren så ångrade jag mig i samma sekund. Regnade ju.. huh. Slog på en film och kröp upp i soffan istället. Kändes som en mycket bättre plan. Såg changeling. Fyyy vad jag blev arg stundvis! SE FILMEN!! Den är sevärd!!
Sedan var jag och Viktor iväg på kalasfika, Wilma 3 år! :)
 
Kvällen avslutades ungefär som alla andra söndagar gör, med träning. Hade inte alls rätt feeling igår. Gick så dåligt...
 
Idag har jag hunnit träna en sväng, handlat lite och kört igång en tvätt. Nu är även kaffetermosen fylld. En dag med geriatrikplugg väntar.
 

France, here we come!!

Nu är det nog så att det blir att läsa franska till våren, utöver sjuksköterskestudierna. Blir awesome!
Emma har också sökt kursen, vi unnar oss en resa till frankrike då kursen är klar. Så bäst! :) Franska är ett bra språk att kunna, om vi tänker oss något arbete med läkare utan gränser då vi har studerat till sjuksköterska klart och jobbat ett tag. Yeah.
 
 
 

Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly.

Igår blev det en full dag! Lunch på storgatan med Berra, Cissi och hennes kille. Sedan till Frida, ut på byn med tjejjouren och sedan till Boden i allt regn och rusk för att hämta en soffa till Frida. Hem en snabbsväng och sedan till Alice där hon och John hade gjort jättegod mat! Blev nått vinglas också till maten. Niklas kom förbi en sväng också. Fullt ös!
 
I veckan kommer EMMA hem några dagar! Wooooohooooooowww!!! Kul som fan! Sedan hade jag nog tänkt hänga med till Umeå en sväng och hälsa på henne där. Yeah! Bra som fan.
 
 

I feel fine.

Mina uppdrag för dagen blev slutförda! :)
Tömde mitt skåp på PÄS, lämnade igen mitt passerkort på avdelningen. En sväng på Lindex och sedan till Öjebyn för att hälsa på fina Anna-Lena och lilla Albin! Hur mysigt som helst var det, och alldeles för längesedan!
 
Nu sitter jag och väntar på att skavlan ska börja. Är ju som ett mysigt program tycker jag,
Har även lämnat in en hemtetna i neurologi. Skönt att ha det överstökat. Nu är det bara ladda för geriatrik-tenta nästa fredag. Tjohej!
 
 

Shall we get more coffee, or shall we get guns and kill ourselves?

Igår fick jag jobba en långkväll i hemtjänsten, 13-21! :) Passet gick faktiskt rätt snabbt! Det är som något att göra hela tiden! Innan jobbet hann jag med en sväng på gymmet och en promenad med Josefina! Nu har hon också köpt gymkort, så nu kan vi träna där tillsammans också!
Efter jobbet såg jag och Viktor på Sex and the city 2! Yeah. Vilken film alltså! Älskar dessa brudar. De är ju helt crazy. Vet dock inte om Viktor var lika imponerad över filmen som jag var....
 
Idag ska jag in till Piteå en sväng, tömma mitt skåp och lämna tillbaka passerkortet. Hade tänkt försöka hinna med en visit hos Anna-Lena också innan jag ska hem igen.
 
Har fått mina praktikplaceringar för nästa läsperiod nu. Rättspsyk blir i Öjebyn och äldreomsorgen blir här på byn, på Ugglan. UNDERBART med hemmaplan! Gillar inte detta med att behöva pendla fram och tillbaka. Jag är nog en aning bekväm av mig...
 
 

Jag och Hälge

Har gjort tenta idag. Kände mig inte alls taggad för det.. Jag och Hälge, ja. Jag var nog lika taggad som Hälge har taggar.. Men nu är det gjort och resultatet kommer om 3-4 veckor, så det är bara att vänta :) Men nu när tentan väl är gjort, har nog taggarna minst fördubblats och jag känner mig som en ny människa med ny energi! HÄRLIGT!
 
annars snurrar väl det mesta på som vanligt. Praktiken är ju över, men jag måste in till PÄS i alla fall och tömma mitt skåp och lämna tillbaka passerkortet. Voijne. Kanske blir det en uppgift för morgondagen? Eller fredag?
 
Senare i eftermiddag kommer Anneli hit! Hon ska med tåget imorgon, så hon ska sova över här i natt! Som det kommer att surras! :) Awesome!
 
 

FF!! Flopp Fredag!

Åh. Denna dag började inte som jag hade tänkt. Idag skulle jag ju ha min sista praktikdag på otropeden och skulle åka med bussen 5.40. Men när vaknar jag... Jo, 7.40!!! Fuck it! Ringde direkt till min praktik och bad att få tala med min handledare, men han jag pratade med verkade väldigt oförstående vem jag ville prata med, och till råga på allt var jag inte ens saknad på avdelningen eftersom min handledare var sjuk idag.. Så egentligen gjorde det ju inget att jag sov för länge idag... Men ändå... Nåja. Det blev en mysmorgon istället! :)
 
Har lunchat med min pappa och hans Viveka, sedan har de hjälpt mig att hänga upp lite taklampor här i huset! Blev hur fint som helst!! :)
 
 

En liten droppe i havet.

Har pratat med mitt försäkringsbolag. De tyckte jag skulle lämna in telefonen för att få skärmen lagad. Sedan om det skulle kosta med än 1500 (som min självrisk ligger på) så skulle jag kunna få ut de pengar som överstiger den summan.., Men är det värt det? Hmm... Vet faktiskt inte...
 
Har varit på gymmet en sväng, men kände mig svagast i världen idag. Huh. Gick tyngre än tyngst! Då jag var klar gick jag på ICA och handlade lite ingredienser till bullbak! Det är ju trots allt kanelbullens dag idag! :)
 
Har föreläsning nu, helt okej att ha det idag, vädret är verkligen inte alls så kul.. Men det är så himla mastigt det som tas upp.. Jag känner ungefär att det som denna kurs handlar om är ett stort hav och det som går in i mitt huvud är nog bara en ynka liten droppe med saltvatten.. Suck..
 
Igår skrek min kropp: Vårkänslor!! Men det är ju mitt i hösten... Sjukt!
Men vad passar då bättre än en vårbild från paradiset?
Jag LÄNGTAR!
 
 

Det är torsdag idag och jag gillar torsdagar!

Jag åt just alldeles för mycket till frukust. Så typiskt mig. Det känns som om frukosten står mig upp i halsen.. Huh.
 
Idag är det en riktigt regndag... Alltså en helt ok dag för föreläsningar! Börjar klockan 13 idag också, hade tänkt mig iväg och dra en lurv på gymmet innan dess. Kanske min frukost sjunker ned en aning också...
 
By the way, kom ihåg att det är kanelbullens dag idag!! :) Jag har faktiskt en liten fundering på att vara lite husmoderlig och baka ett gäng. Men då måste jag på affären en sväng också, men dock hade det ju varit otroligt gott med nybakta bullar! :)
 
Jag ska samla lite vuxenpoäng också, ska ringa försökringsbolaget om min telefon. Wiihoow. Antagligen är väl min självrisk lika hög som telefonens nuvarande värde.. Men man vet ju aldrig!
 
 

Sunshine in my mind.

Det borde vara olagligt att ha föreläsningar dagar då det ska vara så fint väder! Jag argumenterade lite med mig själv under föreläsningen om psykiatri, innehållande bland annat depressioner och kom fram till att jag behövde en promenad och D-vitamin! D-vitaminbrist kan ge depression, om jag skulle vara tvungen att sitta inne och lyssna på den där föreläsningen hade jag garanterat känt mig nere. Så det blev en liten promenad med Alice! :)
Lätt argumenterat.
 
Ikväll väntar en träff på jouren och sedan träning! Feels good! Kanske jag ser klart föreläsningen där efter träningen ikväll..
 
 
 

Laughing with your lover's tongue, in a lullaby.

Kaffepaus mitt i allt. Ueeeäääääähhhhh...... Jag är så sjuuukt less föreläsningen att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. och då är det ändå kvar två timmar idag och en hel eftermiddag imorgon...
 
Vädret ute är hur fint som helst! Solen skiner, klarblå himmel, det är i princip vindstilla och jag sitter inne och stirrar på en skärm. Hur kul är det...
 
Men bil alltså.. JA, TACK!!
 
Tur jag är någorlunda lättroad i alla fall...
 
 
 

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Ojj så himla skönt att håret är klippt! Vi kom fram till att det var ganska exakt två månader sedan jag klippte mig sist.. Så fort tiden går! Mitt huvud känns ungefär 2 kilo lättare. Underbart.
 
Jag har upptäckt att jag har världens största i-landsproblem.. Vet inte vad jag ska lägga mina pengar på, eller rättare sagt, vad jag ska prioritera... Det är så himla mycket som jag skulle vilja köpa just nu, nya springskor då det är alldeles för mycket håligheter i dem jag har + att de börjar vara på tok för gamla.. Sen känner jag att en ny mobil skulle vara trevligt då den jag har är helt sprucken över skärmen.. Sen känner jag att det skulle vara alldeles underbart med en egen bil också! Men vilken bil och hur mycket vill jag lägga ut på den? Ja. Vilka problems..
Det är riktigt säkert inte lätt detta...
 
 

Mat är bra.

Åh så himla skönt att jag fick sluta praktiken så jag hann med 14-bussen från stan idag! Yeah. Nu är det bara en dag kvar på praktiken! :)
 
Har hunnit slänga i mig en jäkla massa mellis, alldeles för mycket egentligen, men gott var det! Nu är jag mätt som den mättaste människan i världen. Ska nog ta det lugnt ett tag och sedan ge mig iväg på gymmet! Bara försöka komma tillbaka till rutinerna igen, det är då minsann inte det lättaste! Men nog ska det ordna sig!
 
 

Come and take my breath away.

Good morning!
Nu sitter jag med en kopp kaffe och en smörgås. Ska alldeles snart börja göra mig reda för denna praktikdag! Kändes tungt att stiga upp idag... Men imorgon hade jag tänkt sova liite längre. Ska klippa mig klockan 9, men hade ändå tänkt hinna med ett litet träningspass innan det tror jag! :) Sedan har jag föreläsning hela eftermiddagen imorgon.. Hoooh...
 
Jag tog mig trots allt på gymmet igår. Skönt när det var gjort. Sedan hängde jag upp en spegel och en lampa hemma. Blev mycket fint! :)
 
Ha en underbar dag!
 
 

When you´re looking at me, it's like the whole world stops for a while.

Vafasen, det var en evighet sedan ett inlägg skrevs här... Det har väl egentligen hunnit hända ganska mycket sen sist antar jag. Men inte kommer jag ihåg allt...
 
I helgen har det i alla fall varit tävling, jag och Micke kom till final och slutade på en sjätte plats. Vi kände oss ändå ganska nöjda :) Sedan på kvällen blev det lite kalas och söndagen blev en mycket mycket lugn dag. Soffan, tv, film, eldning i kaminen.. Hm. Ja. Bara mys! :)
 
Idag har jag inlett min fjärde och sista vecka på praktiken. Hade även slutbedömningen idag. Gick så jäkla bra!! Jag har nog skött mig och visat framfötterna på ett alldeles jäkla bra sätt! Wiihooow. Ska ha praktik imorgon och på fredag också.. Sedan är det slut. Tiden har verkligen gått snabbt!
 
Hade tänkt mig iväg och träna ikväll. Det kändes som en bra idé i morse, men nu har jag hunnit bli lat. Damn. Man ska inte vänta för länge.... Nåja. Kanske jag tar mig iväg i alla fall! We will see...
 
 
 
 
 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0