Snart är första inskolnings/jobbveckan över.

Nu har jag snart varit en hel vecka på nya jobbet. Känns en aning förvirrande med nytt journalsystem, nya rutiner och andra material/saker att jobba med. Men det går bra ändå, imorgon ska jag nog få utbildning i journalsystemet, fast jag tycker ändå att jag har hunnit lära mig massor! :) Men det finns väl en hel del att gå igenom ändå.
Igår besökte jag gymmet på sjukhuset och sedan bastade jag med några arbetskamrater. Mycket trevligt! :)
 
Imorgon är det sista jobb/inskolningsdagen för denna vecka, sedan får jag börja fara hemåt. Då bli det kalas för systerdottern som fyllde hela 11 år igår!! Vad tiden går fort. Tur att jag inte åldras lika snabb... Ehhhh... haha... Nåväl.

Imorgon börjar allvaret, imorgon börjar jag jobba, på riktigt!

Imorgon börjar jag nytt jobb, eller nytt jobb och nytt jobb, jag börjar mitt första riktiga jobb med en längre anställning än bara en sommar. Det kommer bli så spännande! Jag känner inte en enda kotte i den stad/by där jag ska jobba, det blir ett nytt journalsystem, nya rutiner, nytt folk... Ja, allt blir nytt. Jag har fått jobb i Lycksele, av alla ställen. Jag har en liten etta att bo i under veckorna (och helgerna då det är aktuellt). Igår monterade jag och Viktor extralysen på forden så jag ska se vägen ordentligt då jag kör dit, drygt 24 mil enkel väg....
Jag har fått mig en liten möblerad lägenhet, men vad tusan finns i en möblerad lägenhet då? Jag har faktiskt ingen som helst aning... Finns det täcke, kudde, porslin, gardiner? Ingen aning... Tur de har ett dollarstore i Lycksele om det krisar. Har försökt att packa lite ikväll, men jag vet ju tusan inte vad jag behöver ha med mig... Nu till en början ska jag få bo i en tillfällig lägenhet med enbart toalett så duschen ska finnas i källaren, i Mars får jag en lite större etta med dusch och typ någon form av kök... Men jag tror att detta kommer blir så bra! :)
 
Forden med extraljusen!

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0