Hey, where did you go?

Det känns som om jag har varit mitt uppe i allt...
Sedan jag skrev sist har jag hunnit flytta till ett hus, packat upp det mesta, jobbat en hel del... Jaa.. Ungefär.

Allt knallar på ungefär som vanligt. Men känner mig ovanligt trött och slö, kan ju bero på allt som har tagit upp min tid. Men nu börjar jag känna att jag har landat igen. Jag är på väg tillbaka. Dock mycket jobb, men det är bra med cash!
 
Imorgon ska jag och Emma börja våra "nya liv" som man så fint brukar kalla det. Då är det slut med godis, fika, chips och dylikt (undantag är då folk fyller år, då får man fika hur mycket man vill). Träna 3ggr/vecka och promenader. Känner mig taggad. Har som säckat ihop på sistone. Men nu kör vi! Kanske lite av min trötthet försvinner då också? :) Hope so!
 
Ska väl försöka få till lite mer inlägg framöver, bland annat med hur jag har det nu för tiden :)  Trivs jättebra i huset!
 
Idag har jag och mor varit ute i skogen, tanken var ju att vi skulle plocka sjukt mycket hjortron och svamp, men vi fick besök av åskan och blixten och regnet. Så det får bli nästa helg istället! Men det blev en fin tur ute med bilen och fika längs vägen.
Ikväll har jag varit hos min mor på middag, även syster och familj var där. Har även tränat lite på att backa med släp och sedan lastat det för att dra en massa skräp på tippen imorgon efter jobbet. Lovely life!
 
 
 

Resten av ditt liv

 

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid


Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten. Psyket det är komplex med alla sina monster

Förresten har jag en skithals. Den är svullen. Gör inte ont. Men fuck, Halsproblem = stora problem... Ingen träning.
 
Jag kan verkligen faschineras av vissa människor. Skrattretande. Kappan vänds efter vinden, skitsnack, tomt prat. Ja. Haha. Jag kan då inte göra annat än att skratta åt dem.... Tragiskt.
 
 

It's in her breath, that the wind does blow

I veckan har jag börjat måla på de altanmöbler som jag ska ha på altanen då jag flyttar :) De har varit blåa och är nu på god väg att bli vita. Kommer bli såååå snyggt! Har många tankar och idéer kring inredning och allt sådant! Det kommer bli så himla nice med flytten! Förresten så blir det redan nästa vecka som jag flyttar, har en plan att flytta det mesta torsdag och sedan fredag förmiddag. Till nästa helg har jag bytt boende.. Helt sjukt. Spännande.
 
Igår var det sommarvärme utan dess like!! Var ut en sväng på knallen och gjorde tre riktiga fynd! Ett armband och två urläckra lampor för 150 kronor. Det ordinarie priset hade legat på drygt 1600... 649/lampa och 299 för armbandet, och jag betalade bara 150.. Lycklig tjej!
 
Håller nu på att göra kikärts-snacks, två satser så det ska räcka ett tag!
Senare idag bär det av på kalas!
Oh yeah.
 
 
 

wishing you could sleep forever

Blev en grym tur på åsenspåret igår! En timmas effektiv tid! Sen stretching! Insåg att jag ändå inte hade blivit så stel som jag trodde, grejjt! ;)
 
Idag vet jag ej vad som händer, funderar på att dra till min mor och lägga mig på hennes gräsmatta ett tag, kanske klippa den om den skulle behövas, eller hitta på nå annat göromål.. Känner mig fruktansvärt rastlös nu då jag inte jobbar. Hua.
Ska nog iväg och kolla och mäta lite i huset senare i eftermiddag. Kommre bli awesome! Kanske kommer jag mig för att packa lite senare i veckan också.. Har en känsla som säger mig att det börjar närma sig nu! :)
Ah, ska väl fördriva nån timme på gymmet lite senare också hade jag tänkt, typ ikväll. Yeah.
 
Ha det bäst!

Crazy

Helgen blev heeelt awesome! I fredags åt jag middag två gånger, gjorde Leilas chocolate cheesecake och spelade brännboll. På lördagen sov jag på tok för länge, lyckades till slut ta mig till Piteå, umgicks med världens bästa Linda. Vi såg handlade till middagen, såg film, lagade mat och hade en helt awesome kväll/natt/morgon. Blev utgång på 1906. Dansade bort en hundring, någon annan blev väl glad... Då det blev dags för hemgång var det folk ute och morgonpromenerade. Hoho, jaja.
På söndagen var vi två slagna hjältar. Sov till två filmer och bara mådde skönt innan jag återvände till byn. Tog mug ett bad igårkväll. Trött som tusan. Men det var det värt :)
 
 
Idag har jag jobbat heeeeela dagen, på ett tag ska jag ut på en löprunda med Niklas. Hoppas på att ej bli över/bort- eller frånsprungen. Häh.
Awesome!
 
 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0