Min alldeles första, riktiga, SEMESTER i mitt liv.

Snart har jag "sommarlovat" klart. Sista arbetsdagen imorgon, egentligen på fredag, men då ska jag ha SEMESTER!! Helt sjukt! Jag visste inte att då man har månadslön så får man semesterdagar. Så faschinerane. Jag kan inte längre säga att jag inte har haft någon semester i mitt liv, jag har minsann snart haft mina tre första semesterdagar denna sommar. Wow. Kommer dessutom att ha tre kvar sedan som jag får ut i pengar. Wow. Blev alldeles till mig då jag fick höra det. så.jäkla.coolt. Yeah.
 
Har tenta på fredag och känner mig inte alls taggad, inte det minsta. Men sen är det bara en ynka liten termin kvar tills skolan förhoppningsvis skall vara klar för ett tag. Ett bra tag. 4 månader, det går fort. Hoppas jag....
 
Viktor är på väg mot Frankrike och ska hjälpa till och skruva på rallycrossen där. Så avis jag är, inte på att få skruva kanske, men på att få fara och resa lite. I Januari har jag planer på att fara utomlands, bara vara. Ledigt från både skola och jobb. Det skall bli underbart!
 
 
Nåväl, nu ska jag kämpa på med lite till plugg... Huuuuh....

Halvt ihjälskrämd,men återuppstånden i lyckotårar.

I tisdags var jag med Alice, vi lagade öppen lasagne och åt marängsviss till efterätt. Så mumsigt det var! Första gången jag åt öppen lasagne och det kommer definitvt inte vara den sista. Det var så gott att det nästan inte gick att sluta äta. Mums! Sedan såg vi två Johan Falk filmer, efter det cyklade jag hem.
Hemma pratade jag med Viktor i telefon eftersom han brukar komma hem från kaunisvaara på torsdagar, vi pratade om lite ditt och datt, om maten, om dagen och så vidare.. Så plingar det på dörren, då tänker jag "vem tusan ringer på kl 21.30 en tisdagkväll utan att höra av sig innan??!!?". Det var mörkt i hallen och mörkt i trapphuset. Efter Johan Falk filmerna det de bryter sig in hos varandra, skjuter folk och så vidare kändes det inte alldels tryggt att någon plingade på dörren så sent utan förvarning.. Hur som helst öppnar jag dörren, och vad ser jag? Viktor som är hemma två dagar tidigare än vad jag trodde, vilken chock innan jag förstod vem det var. Jag blev såååå glad över det att jag nästan fällde någon lite lyckotår! :)
 
Den öppna lasagnen med lasagneplattor, stekt aubergine, stekt svamp, färsk basilika, spenat, grillad paprika, soltorkade tomater och en sjukt god ostsås!! :) Mumma!!
 

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0