Fuckn' Freakn' Awesome!!

Jag KLARADE hela sista tentan. Jag dööööööööööööööör!!! OTROLIGT! hahaha... men samtidigt är det skrattretande på något sätt...
 
Igår blev det i alla fall den planerade morgonpromenaden, men jag fick ta den själv, Emma hade hostat heela natten lång och skulle satsa krutet på att ta sig genom jobbardagen istället. Men det var hur guld som helst med en morgonpromenad, uppfriskande, uppiggande.. Ja. Jätteskönt helt enkelt! Jobbade sedan hela dagen, hängde med Sofie till Vistträsk en sväng för att hämta lite prylar och sedan till Sofia för att se fotboll med henne och Emma. Grym kväll. Vi åt pop-corn och melon. Najjs!
 
Idag är det långkväll som står på schemat, 12-21.30! Hej hopp! All day and night loooong... Hade kanske tänkt mig iväg och röra på mig lite innan jobbet. Yeah.
 
 

Man kan inte äta hela kakan och samtidigt tro att den ska finnas kvar sedan!

Jag och Sofie for en sväng förbi Vistträsk där jag lånade lite filmer och serien Solsidan av henne. Har sett några avsnitt ikväll, himla kul serie alltså! Har sett några strö-avsnitt lite då och då tidigare då det gick på tv. Men nu kan jag ju bestämma själv då jag vill se eller inte se. Awesome!
Imorgon blir det en morgonpromenad med Emma innan jobbet, 5.30 ska vi mötas och knalla på ett tag. Tror jag ska börja göra mig klar för kvällen snart. Ska nog duscha ikväll också, annars kommer jag på imorgon att jag vill det och då har jag inte tid.... Ska nog lägga fram nå kläder också, så det är klart. Annars fastnar jag väl utti det också...

Nä ni. Ha det allra bäst och sov gott. Det ska jag göra! :)
Ciao!

Saker blir snabbt en vana, men det är som fan när de ska brytas

Har varit ute på en långpromenad! Riktigt riktigt härligt! Det är dessutom väldigt varmt och kvavt i luften så jag blev ordentligt varm! Ikväll får vi se om jag orkar ta mig på gymmet en sväng :)

På vägen hem, under min långpromenad, snippade jag in på fluxen och hämtade nycklar så det är klart då jag ska jobba imorgon, skrev även under mitt anställningsavtal. Blir bra med lite rutiner på dagarna igen, om än det inte blir så mycket de två närmsta veckorna. Men sedan kommer det köra igång ordentligt!
 
Ska snart iväg med Sofie och vara sällskap med henne då hon käkar :)
 
 

Ned som en pannkaka, upp som en tupp... eller hur var det nu igen?

Det råkade bli en sovmorgon idag.. Kände mig så grymt stolt då jag vaknade före alarmet hade ringt.. Men jag kände att det inte riktigt stämde och då jag kollade på telefonen såg jag att den var avstängd. Jävla skit. Hade ett missat samtal också, hade telefonen varit igång hade jag säkert fått jobba idag.. Jag dööööööööör!!!!
Ajja, så var det med det. Jag fick sova länge i alla fall. Jag har just ätit frukost. Vet ej vad jag ska göra resten av dagen, hade tänkt mig iväg och träna, as usual, då jag inte har något alls planerat. Men jag vet inte om min hals är som den ska eller inte. Jag väntar ett tag. Den kanske bara är morgontrött...
 
Mitt hår står på sniskan, så jag ska väl gå och försöka göra något åt det... På tal om mitt hår förresten, jag lyckades göra en liten inbakad fläta igår, undra om det är ett tecken på att det är dags för ett klipp igen? ;)
 
 

Lyxig måndag

Det blev en sväng på gymmet, dammsugning av läggan, diskning.. Hm, Ja, det var nog de nyttiga sakerna som blev gjorda idag :)
Ikväll har jag och Emma haft måndagslyx och grillat kyckling, tomat, majskolvar och ett paket med vitlökssvamp. Till det åt vi Emmas supergoda coleslaw och Beasås! Hur gott som helst! Sedan har vi varit runt på byn och knallat ned maten i magen. Så mätt jag blev och sååååå gott det var!
 
 
Känner mig lite småtrött nu, ska nog ta och bädda ned mig i soffan och se om det är något bra på tv:n.
 

Utmanad!

Jag upptäckte att jag hade blivit utmanad av Sofia med 11 frågor.. För en månad sen ungefär.. Haha. Men här kommer de!
 
1. Har du brutit mot lagen någon gång ?
- Ja, det antar jag väl att jag har gjort. Vem har till exempel aldrig kört för fort? ;)
 
2. Vilket var ditt första jobb ?
- Sommarjobb åt kommunen där vi tjejer fick rensa ogräs och måla några veckor.
 
3. Vad är det pinsammaste du vart med om ?
- Det jag kommer på just nu är då jag har pratat alldeles för mycket och sagt sker utan att tänka efter.. Har hänt mer än en gång...
 
4.Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor ?
- Då skulle jag nog fara ut och resa, spara det mesta på en sparkonto med bra ränta så att pengarna växer. Det kan väl hända att jag skulle ge nån slant till forskning också :)
 
5. Coca Cola eller Coca Cola Zero ?
- Då skulle jag nog säga Zero.
 
6. Om en ande skulle ge dig tre önskningar vad skulle du önska ?
- Jag skulle önska att mina nära och kära skulle få vara friska och må bra, inga mer krig och att jag skulle få två önskningar till ;)
 
7. Hur skulle dina vänner beskriva dig ?
- Oj, det var svårt... Då skulle jag hellre vilja ha svar av dem :) Men jag tror att jag ses som en ganska glad prick, sprallig, energisk.... Då jag är på dåligt humör (trots att jag nyss ätit) så brukar de bli fundersamma...
 
8. På en skala 1-10 hur lycklig känner du dig just nu ?
- 7 :)
 
9. Vad är ditt favorit barndomsminne?
- Det finns så många fina minnen... Men jag saknar min morfar, så de minnen då jag är ute och fiskar eller plockar bär med morfar är mina favoriter.
 
10. Var i hela världen skulle du helst vilja resa ?
- Jag såg "en resa till Phuket" förra veckan, så just nu är det nog Thailand som hägrar.
 
11. Vilken film kan du "alla" replikerna till ?
- Just nu tror jag inte att jag kan alla replikerna till någon film.. Jag är dålig på filmer, jag skulle kunna se en film två-tre gånger utan att komma ihåg om jag har sett dem eller inte.. Men då jag var liten kunde jag allasvenska replikerna till den första Harry Potter-filmen.
 

Fresh!

Nu har jag fräschat upp designen lite! Vad tycks? :)

You Better Run, You Better Do What You Can

Såg Michael Jacksons film, "this is it", igår. Det var dokumenterat material från genrepet och förberedelserna inför hans stora konsert som skulle hållas. Den var riktigt bra! Svårt att sitta still i soffan, man ville bara ställa sig upp, dansa med och sjunga. Vilken otrolig karl! Bara av denna film har min syn på honom förändrats ganska mycket faktiskt.. Efter filmen började en dokumentär om Jackson, men då bestämde jag mig för att gå och sova istället.
 
 
Dock var det svårt att somna igårkväll, vet ej varför. Sedan drömde jag lite underligt också och vaknade sedan efter drömmen och var hur pigg som helst, efter bara några timmars sömn. Men jag lyckades somna om i alla fall...
 
Har funderat på att börja packa ihop lite i läggan idag.. hm. Kanske..
 
Morgonstund har guld i mun, i detta fall är det svart och kallas kaffe.
 

While you're ignoring her, someone is begging for her attention

 
 
 
 

Sommaren har anlänt

Idag har jag och Emma legat och pressat i solen! Sååå himla härligt! Brun har jag blivit också! Sedan tog det slut ström i Emmas dator, så då blev vi utan musik, och solen försvann bakom träden så då for vi och handlade. Imorgon ska vi grilla. Måndags-lyx!! Man kan behöva lite lyx i vardagen ibland :)
 
Nu börjar det närma sig flytt! Jag längtar så jag håller på att dö!! Snart snart snart!
Sen kommer jag dö lite till om jag får veta att jag klarade sista deltentan till veckan. För nu är det dags att resultatet kommer. Om de väntar med att ge ut svaret tills fredag vet jag inte vad jag ska ta mig till. Hoppas det kommer imorgon och att det står ett stort fint G på resultatet!!
 
Ikväll ska jag ut med Alice på promenad. Mysigt.
Sedan kommer jag antagligen att sova riktigt gott i natt också. Känner det verkligen...
 
 

Du lever bara en gång.

 
Du har bara ett liv.
Det är Ditt liv.

"Tänk om vi träffar någon vi möter?"

Rubriken säger ganska mycket om mina kloka ordval och smarta meningsbyggnader i helgen.. Suck...
 
Gårdagen blev hur som helst heeelt awesome! Jag cyklade faktiskt iväg på gymmet, men då jag kom dit upptäckte jag att jag hade glömt passerkortet hemma. Så då vände jag cykeln och for hemåt igen och tänkte "då får gymmet fan vara!!".
 
Istället kom Emma och hämtade upp mig och sedan styrde vi mot Piteå havsbad. Där låg vi heeela dagen i en gräsbunker som vi hittade, någorlunda lä där i alla fall.. Vi hann ta någon pn, lyssna på trubadur, äta...
Sedan åkte vi in mot badhusparken där brolle skulle spela! Det blev kallt och det tog en jäkla tid innan han skulle uppträda, så vi fördrev nog den mesta kön i den evighetslånga toalettkön... Damn. Men tiden gick i alla fall, men fan för dem som trängde sig!! VUXNA MÄNNISKOR!
 
Whatever..
 
Brolle levererade i alla fall, as usual! Vi klappade med, sjöng med i låtarna, hoppade, dansade..
Det var ett par utslagna, men ack så nöjda, tjejer som åkte hem sedan.
Jag har sovit som en stock i natt. Undra på det....
 
 
 

Midsommar

Blev en trevligt kväll igår med mycket mycket mycket mat, kortspel, kubb och studsmattehoppande! Jag tycker nog att jag kan titulera mig som mästare på studsmatta, jag var helt aweome!
For hem kring helv ett, lämnade bilen hos mor och sedan knatade jag hemåt. Plockade 7 sorters blommor på vägen hem att lägga under kudden. Men inte drömde jag om någon pring, nej nej.. Men jag undrar fasen, måste man inte hoppa över en massa gärsgårdar också? Nåväl. Jag har då sovit som en stock i alla fall! :)
 
 
Ikväll ska jag och Emma till badhusparken och se på Brolle, det kommer också bli helt awesome! Som vi ska rocka! Tror nästan att vi ska stå allra längst fram! ;) Häh.
 
 
Innan dess blir det nog kanske en sväng till Sikfors för att kolla på lådbilsrace. Mosters älsklingspojke ska ju vara med! Hejja, Johan! :)
 
Ha det bäst alla! Jag önskar er en fortsatt trevlig midsommarhelg!
 

Glad midommar på er!!

Glad midsommar på er alla! :)
Igår kände jag att jag hade en riktigt doooooooown dag, långt nere i avgrunden befann jag mig. Men idag känner jag att jag har återkommit med ny kraft och ny energi! :) Jag tror bestämt att jag ska binda mig en midsommarkrans ikväll! Med måååånga blommor!
Har solat lite idag, några minuter i alla fall... Sedan har jag ätit rabarberkräm hos min mor. Så sjukt gott!
Nu sitter jag och funderar om jag ska orka träna idag innan firandet startar.. åh.. Vet ej...

Såg ännu en ny film igår, En resa till Phuket. Mycket rolig film! Den kan jag rekomendera! Och sugen på en resa till Thailand blev jag också på köpet...
 
 
 

Tänk, om man ibland tänkte längre än näsan räcker...

Solen kikar fram på morgon! Härligt! Men det har börjat komma lite moln.. suck. Hoppas bara att de passerar utan att lämna några eftersläntare bakom sig.

Kände nu på morgon att jag har ett oerhört shopping-sug, typ vad som helst! Men jag ska hålla mig, blir sååå mycket roligare att shoppa då jag har flyttat. Då ska det bli en del nytt! Kommer blir greeeejjt! Längtar, har jag sagt det förut? Jag längtar! ;)

Ibland blir det inte som det var tänkt.
Ibland kanske man inte tänker.
Sedan sitter man likförbannat i den där sitsen man skulle undvika.
Hur gick det till.
Vad hände?
Fan...


Regndans? - Nej, tack!

Regnet det bara öser ned.. himlen är gråååå... tralalalala....
Fuck.
Hatar regn just nu. Det är nog med vatten i backen nu. Suck.. Verkar vara ett never ending regnande detta!!


Slösa min tid, släpp mig fri
Vi är passé, fattar du de
Köra igen

Du måste flytta på dig


Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag

Och hela världen sa

Jag bygger, bygger upp

o du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp

O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig


Kanske spelar det ingen roll, eller har det en roll?


Just nu skulle jag vilja veta vad jag ännu inte vet.


Call me maybe

Egentligen en ganska.. ja.. vet inte vad. Men jag gillar den! :)



Paranormal activity 3

Paranormal activity 3. En skärckfilm som utspelas 1988. Den var faktiskt ganska bra! Om du är ute efter en skräckis, ja, då kan jag rekommendera dig att se den! :)

Sitter fortfarande och väntar på det sista tenta-resultatet. Kommer det inte idag.. ja, då vet jag fan inte vad jag gör.
Det var en stor och spräcklig 7,5p kurs vi har läst nu sist. Vi har examinerats i onkologi, andningsorganens sjukdomar, cirkulationsorganens sjukdomar, Barn-HLR, farmakologisk smärtbehandling, mag- tarmkanalens sjukdomar, endokrinologi, klinisk kemi - blod och blodsjukdomar och endokrinologi.. Det har varit mycket att läsa och jag är verkligen glad att kursen är över (förhoppningsvis, om jag klarar sista deltentan också!!). Det gick så otroligt segt i slutet att jag trodde att jag skulle växa fast och börja odla mossa. Så sjukt less jag var!!

Idag vet jag ej vad som händer, träna hade jag väl tänkt mig.. Men mer än så vet jag inte :)


The girl with the dragon tattoo

Såg "the girl with the dragon tattoo" igår och åt godis. Den var väl ganska bra, men den svenska versionen är nog ändå snäppet vassare! ;) Aningen råare..

Idag har jag hunnit en sväng på gymmet, slängt i två maskiner.. Fanns en timme ledigt i tvättstugan nu innan nästa bokning börjar, jag behöver verkligen tvätta. Två tvättar är i alla fall bättre än ingen alls! :)
Hade även tänkt mig att måla lite på en vedkista, men det blir icket idag. Finns ej nog med utrymme för att måla den i garaget just nu.. ajja. Det kommer fler dagar!

Har fått ett till resultat från tentan idag, även där godkänt. Nu väntar jag bara på den sista delen! Hoppaaaaasss...


Håller alla tummar och tår!

Har klippt mammas gräsmatta idag, hon blev nöjd. Jag har även finmålat hemma hos henne. Sovit en stund.. jaa.. Hm. Ätit så klart också! ;)

Resultaten från sista tentan har börjat trilla in.. spännande.. Huh! Blir det bad i lomtjärn eller inte? Om jag klarar hela tentan har jag lovat att ta mig ett dopp. Men faktiskt, jag skulle nog kunna tänka mig att ta ett dopp där istället för att göra omtenta i augusti. Håller tummarna! :D


Jag må hon leva, jag må hon leva...

Hurra hurra hurra hurra! Idag är det min dag! :)
Synd bara att det har varit regnit, surt och grått hela dagen.. Men det har varit trevligt ändå!

Gammelkärring, ja, nu närmar jag mig!
Har ätit middag med mamma, mormor och syrrans familj. Sedan blev det tårta och kaffe. Som vanligt har jag lyckats äta en aning för mycket tårta. Men vafan, jag fyller bara år en gång per år!

Tack så mycket för alla gratulationer idag!!! :)


Krossa alla fönster, slå in hans dörr. Låt honom veta, att inget är som förr. Säg som det är nu.

I lördags var vi ett gäng som for på farmen, öppningshelg! Det var grymt! Vi dansade och trängdes på MASKINENS spelning. Jag och Emma var mitt i gröten. Oh my. Vi slungades hit och dit, fram och tillbaka. Blev trampade på och sjukt leriga. Men kul var det! Dock kände vi oss ganska klara efter spelningen, då var klockan ett och bussen skulle gå hem efter två.. Men som tur var så fick vi åka hem med Lindas pappa, så vi var typ hemma i Älvsbyn då bussen lämnade Boden! Ibland har man flyt! ;)
På söndagen städade jag lite hemma, lunchade med min far.. tog det allmänt väääldigt lugnt!



I veckan har jag börjat sommarjobbet, måste erkänna att jag verkligen inte är van att jobba.. Tog min en pn på en timme efter jobbet idag! Men det känns guld att inte ha någon skola att tänka på. Utan bara göra det man vill då man är ledig. Efter min pn har jag varit och tränat. Grymt! Men dock! Min kondition, vart fan är du? Har jag glömt dig någonstans? har du rymt från mig? Jag saknar dig verkligen. Kom tillbaka. Vi fixar detta!

Den kommande helgen är fullspäckad med planer!

hemlis.. schhh...

Idag har jag sagt upp min lägenhet! Jajjomen! I sommar blir det flytt igen! Det är verkligen rutin på flyttandet..
Ska få hyra ett litet parhus. Kommer bli super :) Längtar massor! Lite spännande och nervöst också... Men det blir nog bra!

Sovrum, vardagsrum, kök... altan, gräsmatta, uppfart... Wonderful!




regnet, det bara öser ned!

Nu har jag fått ännu en tenta godkänd. Så könt. Då är det bara ett resultat kvar att invänta! Vet inte vad jag ska säga om det...

Idag har jag hjälp Samuel att bära över hans grejer till ett nytt förråd och burit upp mina saker från vårt gamla förråd till mitt förråd.. Ojoj.. Tänk att man kan ha så himla mycket saker... suck..

Har nyss varit ute på en promenad! Var riktigt härlig, dock lite blött och geggit här och där.. Men det gick ju bra i alla fall! Slutade till och med regna innan jag hade gått klart.
Hoppas nu det blir bättre väder imorgon! Då bär det av till Jokkmokk då min kusin tar studenten! :)

Förresten.. Min lilla hemlis.. Ja! Den kommer senare ikväll! ;)

Nu väntar jag bara på solen

Nu är sista tentan för denna termin gjord. Otroligt skönt. Det var en onlinetenta, så den var självrättande och jag klarade den. Så nu är det bara blicka framåt. Väntar på två tenta-svar de närmaste dagarna.. Blir oerhört spännande. Den ena är jag ganska säker på att jag ha klarat, men man vet ju aldrig... Den andra tentan är jag mer tveksam till.. Jag har lovat Emma att om jag klarar den, hela tentan - alla delar, så ska jag bada i lomtjärn.. Vet inte om jag ska önska att jag har klarat den eller inte...

Är i alla fall halvvägs genom utbildningen nu!

Idag ska jag göra något som gör att det kommer att bli en liten förändring som kommer att ske under sommaren. Blir spännande. Jag är förvantansfull! :)
Mer om det kommer kanske i eftermiddag/kväll!


Do what you have to do, for you

Det är inte lätt då man inte vet.
Höger eller vänster?
Backa några steg eller gå framåt?
Öppna en ny dörr?
Eller stanna.


6 Juni.

Nationaldagen idag. Vad har jag då pysslat på med?
Jaa... inte alls mycket.. Känner mig lite irriterad i halsen, hoppas nu inte att jag har tänkt gå och bli sjuk, för sådant har jag verkligen inte tid med. Nae. Gick över till min mor och  fållade upp ett par byxor som var alldeles för långa, måste erkänna att jag är imponerad av min sy-kunskaper..

Har även varit förbi mormor en sväng, käkat burgare i lomtjärnsparken och haft ett litet tjejjours-möte.. Nu dricker jag te.. Spännande liv.

Skepp å hoj!

En upplevelse

Kom hem från Ryssland vid två natten mot måndag. Somnade vid tre och vaknade 16.30 (!!). Fyfan. Trodde inte mina ögon då jag såg vad klockan var.. Hade ändå inga svårigheter att sova i natt heller.. Hojja.. Jag behövde nog verkligen sova.

Jag tror att bilderna får tala för sig själva. Det jag kan tillägga är att det blev en spännande och intressant resa, tullvakter är väldigt svåra att charma och vi har det verkligen bra i Sverige!



Detta är en bråkdel av alla bilder jag har.. Men jag tror att de säger ganska mycket i alla fall! :)

Om

Ida

Ida

If life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile.
RSS 2.0