Nyåret 2012/2013

Detta nyår firades uppe i Kåbalis. Jag och Viktor åkte dit den dagen innan nyårsafton. Kvällen blev trevlig med mycket prat och skratt. Nyårsafton inleddes med att vi gick och hyrde var sin slalomutrustning och köpte liftkort. Vi åkte några timmar, hann med en lunch, Viktor hann med en vurpa (från nästan stillastående). Sedan begav vi oss till after-skin. Var en bra trubadur som spelade och underhöll oss. Efter ett tag var det dags att börja göra sig i ordning för kvällen. Duscha, sminka, fixa, byta om... You name it! :) Kvällen med mycket trevlig! Middagen var mycket mycket god!
Tre-rätters:Först små brödbitar med tre olika röror på, sedan en väldigt god köttbit som låg på en bädd av svamp, kål och nån liten potatis. Till efterrätt var det chokladkaka.
Natten avslutades med ett skådespel av fyverkerier.
 
Nyårslöften? Ja, möjligtvis att året 2013 ska bli ett ännu bättre år än 2012. Skrattmusklerna ska ligga på hårdträning, fortfarande blir inget som man planerar - acceptera det och move forward, kom ihåg att du är grym -precis som du är, ta vara på de möjligheter som dyker upp. Det är aldrig försent. Kör hårt!

Kommentera gärna!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0