Sometimes it just feels good, but it's not good enough

 
 Hemma från sundsvall efter en hel helg i den staden! Vi började bussresan fredag eftermiddag, kom till first hotel kring 23 på natten. Sov, sov väldigt gott! Sedan på lördag blev det hotellfrulle, en sväng på stan, en sväng till tävlingshallen för att se den buggeliten i Sverige göra upp, tillbaka till hotellet, duscha fixa och sedan ut och äta gómat! Maten var verkligen god, jag tog en black and white. Mumma! Dock blev det en incidens under middagen, vem som än var skyldig så var det verkligen tråkigt. Men det slutade bra i alla fall...
Sedan drog vi ett gäng på Casino. Förstår verkligen inte de som hänger där alla kvällar och dagar. Va? Varför?? Helt sjukt. Jag har upplevt det nu i alla fall.
Under söndagen var det tävlingsdags. Vi kände oss nöjda med vår dans, men det räckte inte till, inte denna gång heller. Men ändå, jag tror vi är påväg mot rätt håll. Det känns bra i alla fall! Dock var det ju en jävla tävling då SM-finalisterna i bugg vuxen hade gått ned två steg till vår grupp., så ja.... Vad bestod finalen av? Jo, det var ungefär som en SM-final. Samma klientel. Whatever. Nästa gång!!!

Var då i alla fall väldigt väldigt skönt att åter igen komma hem till byn, till huset, igårkväll. Hade varit en lång helg!
 

Kommentera gärna!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0